SOLOGNAC

Form─â porumbel 3D cu catifea 900

3999 RON
Ref. : 8602881

Produs conceput pentru a atrage porumbeii. Form─â plin─â pe interior, cu finisaje foarte realiste.

Reproducere de calitate ├«nalt─â datorit─â finisajelor din catifea, volumului ╚Öi tratamentului culorilor. 2 pozi╚Ťii posibile.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 39 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Eficienţă vizuală

  Form─â realist─â datorit─â finisajelor din catifea ╚Öi datorit─â calit─â╚Ťii culorilor.

  Rezisten╚Ťa la abraziune

  Hus─â de transport inclus─â.

  Polivalen╚Ť─â

  2 posturi posibile, datorită tijei incluse (porumbel în picioare și mâncând).

  Imagini

  Form─â porumbel 3D cu catifea 900
  Form─â porumbel 3D cu catifea 900
  Form─â porumbel 3D cu catifea 900
  Form─â porumbel 3D cu catifea 900
  Form─â porumbel 3D cu catifea 900
  Form─â porumbel 3D cu catifea 900
  Form─â porumbel 3D cu catifea 900
  Form─â porumbel 3D cu catifea 900
  Form─â porumbel 3D cu catifea 900

  Informa╚Ťii tehnice

  Catifea de înaltă calitate pentru mai mult realism.

  Obiectivul nostru la Solognac este acela de a favoriza ├«nt├ólnirea dintre porumbel ╚Öi v├ón─âtor. Realism ├«mbun─ât─â╚Ťit. Finisaj 3D ├«mbun─ât─â╚Ťit, de o calitate superioar─â.

  S-au realizat mai multe teste pentru a ajunge la o form─â realist─â.

  E important ca forma s─â fie c├ót mai realist─â. Catifeaua utilizat─â pe acest model limiteaz─â reflexiile cauzate de lumina soarelui ╚Öi confer─â mai multe nuan╚Ťe ale culorilor. Dup─â multiplelel teste realizate pe teren, suntem convin╚Öi c─â aceast─â form─â are un realism ├«mbun─ât─â╚Ťit.

  Etapele necesare ale conceperii primei forme de porumbel Solognac

  Aceast─â form─â a avut nevoie de mai multe etape de dezvoltare. Spre deosebire de modelul 500, modelul 900 are catifea. Asigur─â redarea mai multor nuan╚Ťe ale culorilor pentru mai mult realism.

  Asigur─â polivalen╚Ť─â: dou─â pozi╚Ťii posibile datorit─â tijei integrate

  c├ónd merge╚Ťi la post sunte╚Ťi adesea ├«nc─ârcat: arm─â, rucsac de transport etc. Nu sunt rare momentele c├ónd pleci la v├ón─âtoare cu 15, 20, 30 de forme. Astfel, pentru a varia ansamblul la maxim, ├«n partea de sus a acestui model, ai 2 orificii: Pute╚Ťi alege forma care imit─â porumbelul m├ónc├ónd sau un porumbel ├«n picioare, datorit─â tijei integrate. Aceasta din urm─â este prins─â sub form─â (nu este nevoie s─â transport─âm elementele separat. Risc─âm s─â pierdem tija).

  Hus─â de transport inclus─â.

  La cererea utilizatorilor am creat aceast─â hus─â de transport. ╚Üinem cont de observa╚Ťiile voastre: V─â propunem aceast─â hus─â de transport din mesh. De ce din mesh? Pentru c─â este u╚Öor de sp─âlat atunci c├ónd se murd─âre╚Öte cu noroi sau nisip.

  Cum se pozi╚Ťioneaz─â formele?

  Nu a╚Öeza formele de porumbei la ├«nt├ómplare. 3 elemente principale sunt de luat ├«n calcul: direc╚Ťia v├óntului, sensul de sosire al porumbeilor ╚Öi pozi╚Ťionarea postului. Mai multe ansambluri sunt posibile, dar numai dac─â sunt condi╚Ťiile ideale (v├óntul sufl─â din spate ╚Öi porumbeii sosesc din fa╚Ť─â), astfel plaseaz─â formele la 20-25m de ad─âpost, desen├ónd un mare ÔÇ×UÔÇŁ pe sol.

  Recomand─âri

  Pentru a m─âri realismul ansamblului, recomand─âm completarea acestor forme cu formele pline 100 ╚Öi formele mobile plasate ├«n direc╚Ťia de b─âtaie a v├óntului. Opteaz─â pentru vestimenta╚Ťie camuflaj ╚Öi nu-╚Ťi neglija ad─âpostul! . Datorit─â acestor avantaje, pute╚Ťi vedea porumbeii de departe ╚Öi v─â pute╚Ťi apropia u╚Öor de ad─âpost.

  Dimensiuni ┼či greutate

  - Lungime: 32 cm
  L─â╚Ťime: 17,5cm
  ├Än─âl╚Ťime: 16 cm.
  Greutate: 235g (fără tijă și husă de transport)
  Tij─â: 15g
  Hus─â de transport: 35 g.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte principală 80% Polietilenă, 20% Polietilenă Mâner 100% Acrilonitril butadien stiren Geantă transport 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A nu se depozita ├«ntr-un loc umed sau prea ├«nsorit. A se cur─â╚Ťa de praf, nisip ╚Öi alte reziduuri cu o c├órp─â umed─â. A nu se cur─â╚Ťa cu un burete abraziv ├«n timpul cur─â╚Ť─ârii.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri