SOLOGNAC

Formă porumbel 3D 500

2499 RON
Ref. : 8602880

Produs conceput pentru a atrage mai bine porumbeii. Formă plină pe interior, cu finisaje foarte realiste.

Formă realistă, volum și culori nete. 2 poziții posibile cu tija inclusă.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Eficienţă vizuală

  Reproducerea porumbelului este realistă datorită calității culorilor.

  Rezistența la abraziune

  Vopsea de înaltă calitate, rezistentă la soare, la ploaie și la frecare.

  Polivalență

  2 posturi posibile, datorită tijei incluse (porumbel în picioare și mâncând).

  Imagini

  Formă porumbel 3D 500
  Formă porumbel 3D 500
  Formă porumbel 3D 500
  Formă porumbel 3D 500
  Formă porumbel 3D 500
  Formă porumbel 3D 500
  Formă porumbel 3D 500
  Formă porumbel 3D 500

  Informații tehnice

  Formă realistă gândită pentru a maximiza șanșele de a atrage porumbei

  Plasticul este prima semi-formă dezvoltată integral de echipele noastre. Realismul acestei chemătoare, la nivel de culori și dimensiune, joacă un rol fundamental în șanșa de a atrage porumbei.

  Etapele necesare ale conceperii primei forme de porumbel Solognac

  Forma a necesitat mai multe luni de dezvoltare. Totul a început cu munca unui sculptor în lemn, care a creat primul prototip. Modelarea 3D a fost apoi realizată, și au fost făcute câteva ajustări în ceea ce privește voumul și înălțimea, pentru a propune o formă realistă. Diferite faze de colorare și texturare 3D a penelor,precum și teste pe teren, au permis crearea unei forme ultra-realiste.

  Realismul: un aspect esențial

  Pentru o imagine cât mai realistă, vă recomandăm ca forma să fie așezată pe sol pentru a atrage mai bine porumbeii cu guler. Datorită formei sale (poziționare cu ciocul spre bătaia vântului) sporește șansele de atragere a porumbeilor. Vopseaua utilizată imită cât mai bine cu putință culorile păsărilor și rezistă, de asemenea, la degradarea cauzată de razele de soare, de ploaie , de nisip și la frecarea cu alte obiecte în timpul transportului, de exemplu.

  Vopsea de înaltă calitate, rezistentă: marele plus al acestei forme

  Plasată într-un câmp de grâu, porumb sau rapiță, forma este foarte eficientă. La ce folosește vopseaua? Vopseaua de înaltă calitate este asociată cu o etapă de ardere, pentru a lungi durata de viață a produsului. Știm că utilizezi de mai multe ori aceași formă de la un sezon la altul, așa că ne-am dorit să propunem o atrapă cu o vopsea rezistentă, gândită pentru a face față climei, condițiilor de transport și depozitare.

  Formă polivalentă: două poziții posibile datorită tijei integrate

  când mergeți la post sunteți adesea încărcat: armă, rucsac de transport etc. Nu sunt rare momentele când pleci la vânătoare cu 15, 20, 30 de forme. Astfel, deasupra acestui model nou, am poziționat 2 orificii: astfel, poți chiar alege forma care imită porumbelul mâncând sau un porumbel în picioare, datoriră tijei integrate. Aceasta din urmă este prinsă sub formă (nu este nevoie să transportăm elementele separat. Riscăm să pierdem tija).

  Concepere eco

  Și asta nu este tot! De-a lungul procesului de dezvoltare, impactul asupra mediului a constituit un fir roșu. În loc de plasticul clasic, șeful de produs a optat pentru un material care reduce impactul asupra mediului. Cum? A folosit polietilenă 100% reciclată.

  Cum se poziționează formele?

  Nu instala formele de porumbei la întâmplare. 3 elemente principale sunt de luat în calcul: sensul vântului, sensul de sosire al porumbeilor și poziționarea postului. Mai multe ansambluri sunt posibile, dar numai dacă sunt condițiile ideale (vântul suflă din spate și porumbeii sosesc din față), astfel plasează formele la 20-25m de adăpost, desenând un mare „U” pe sol.

  Recomandări

  Pentru a mări realismul ansamblului, recomandăm completarea acestor forme cu formele pline 100 și formele mobile plasate în direcția de bătaie a vântului. Optează pentru vestimentație camuflaj și nu-ți neglija adăpostul! Datorită acestor avantaje, puteți vedea porumbeii de departe și vă puteți apropia ușor de adăpost.

  Dimensiune şi greutate

  Lungime: 32 cm
  Lățime: 17,5 cm

  Greutate: 220 g.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Parte principală 100% Polietilenă Mâner 100% Acrilonitril butadien stiren

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A nu se depozita într-un loc umed sau prea însorit. A se curăța de praf, nisip și alte reziduuri cu o cârpă umedă. A nu se curăța cu un burete abraziv în timpul curățării.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri