ECODESIGN
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500

Formă porumbel 3D 500

2499 LEI
8602880

Produs conceput pentru a atrage mai bine porumbeii. Formă plină pe interior, cu finisaje foarte realiste.

Formă realistă, volum și culori nete. 2 poziții posibile cu tija inclusă.

Livrare
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Eficienţă vizuală

Reproducerea porumbelului este realistă datorită calității culorilor.

Rezistența la frecare

Vopsea de înaltă calitate, rezistentă la soare, la ploaie și la frecare.

ECODESIGN

Formă din plastic, realizată din polietilenă de înaltă densitate 100% reciclată.

Polivalență

2 posturi posibile, datorită tijei incluse (porumbel în picioare și mâncând).

Informații tehnice

Formă realistă gândită pentru a maximiza șanșele de a atrage porumbei

Plasticul este prima semi-formă dezvoltată integral de echipele noastre. Realismul acestei chemătoare, la nivel de culori și dimensiune, joacă un rol fundamental în șanșa de a atrage porumbei.

Etapele necesare ale conceperii primei forme de porumbel Solognac

Forma a necesitat mai multe luni de dezvoltare. Totul a început cu munca unui sculptor în lemn, care a creat primul prototip. Modelarea 3D a fost apoi realizată, și au fost făcute câteva ajustări în ceea ce privește voumul și înălțimea, pentru a propune o formă realistă. Diferite faze de colorare și texturare 3D a penelor,precum și teste pe teren, au permis crearea unei forme ultra-realiste.

Realismul: un aspect esențial

Pentru o imagine cât mai realistă, vă recomandăm ca forma să fie așezată pe sol pentru a atrage mai bine porumbeii cu guler. Datorită formei sale (poziționare cu ciocul spre bătaia vântului) sporește șansele de atragere a porumbeilor. Vopseaua utilizată imită cât mai bine cu putință culorile păsărilor și rezistă, de asemenea, la degradarea cauzată de razele de soare, de ploaie , de nisip și la frecarea cu alte obiecte în timpul transportului, de exemplu.

Vopsea de înaltă calitate, rezistentă: marele plus al acestei forme

Plasată într-un câmp de grâu, porumb sau rapiță, forma este foarte eficientă. La ce folosește vopseaua? Vopseaua de înaltă calitate este asociată cu o etapă de ardere, pentru a lungi durata de viață a produsului. Știm că utilizezi de mai multe ori aceași formă de la un sezon la altul, așa că ne-am dorit să propunem o atrapă cu o vopsea rezistentă, gândită pentru a face față climei, condițiilor de transport și depozitare.

Formă polivalentă: două poziții posibile datorită tijei integrate

când mergeți la post sunteți adesea încărcat: armă, rucsac de transport etc. Nu sunt rare momentele când pleci la vânătoare cu 15, 20, 30 de forme. Astfel, deasupra acestui model nou, am poziționat 2 orificii: astfel, poți chiar alege forma care imită porumbelul mâncând sau un porumbel în picioare, datoriră tijei integrate. Aceasta din urmă este prinsă sub formă (nu este nevoie să transportăm elementele separat. Riscăm să pierdem tija).

Concepere eco

Și asta nu este tot! De-a lungul procesului de dezvoltare, impactul asupra mediului a constituit un fir roșu. În loc de plasticul clasic, șeful de produs a optat pentru un material care reduce impactul asupra mediului. Cum? A folosit polietilenă 100% reciclată.

Cum se poziționează formele?

Nu instala formele de porumbei la întâmplare. 3 elemente principale sunt de luat în calcul: sensul vântului, sensul de sosire al porumbeilor și poziționarea postului. Mai multe ansambluri sunt posibile, dar numai dacă sunt condițiile ideale (vântul suflă din spate și porumbeii sosesc din față), astfel plasează formele la 20-25m de adăpost, desenând un mare „U” pe sol.

Recomandări

Pentru a mări realismul ansamblului, recomandăm completarea acestor forme cu formele pline 100 și formele mobile plasate în direcția de bătaie a vântului. Optează pentru vestimentație camuflaj și nu-ți neglija adăpostul! Datorită acestor avantaje, puteți vedea porumbeii de departe și vă puteți apropia ușor de adăpost.

Dimensiune şi greutate

Lungime: 32 cm
Lățime: 17,5 cm

Greutate: 220 g.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Main part 100% Polietilenă Mâner 100% Acrilonitril butadien stiren

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A nu se depozita într-un loc umed sau prea însorit. A se curăța de praf, nisip și alte reziduuri cu o cârpă umedă. A nu se curăța cu un burete abraziv în timpul curățării.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual.

Produse similare

Imagini

Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500
Formă porumbel 3D 500

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri