ECODESIGN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8

Formă 100 cioară 3D

1999 LEI

Produs conceput pentru activități sportive în natură, pentru a atrage porumbeii.

Formă 3D cu finisaje și pictură mată. Reproducere realistă. Concepută pentru a completa un ansamblu de corvide. Formă vândută fără tije!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Beneficii:

Avantaje produs

Eficienţă vizuală

Eficienţă vizuală

Reproducere realistă. Pictură mată.

Rezistența la frecare

Rezistența la frecare

Vopsea de înaltă calitate, rezistentă la soare, la ploaie și la frecare.

ECODESIGN

ECODESIGN

Formă din plastic, realizată din polietilenă de înaltă densitate 100% reciclată.

Informații tehnice

Reglementări

Este necesar să respectăm reglementările din vigoare pentru această practică sportivă. Regulile pot varia de la o regiune/țară la alta. Este, deci, responsabilitatea practicantului de a se interesa de aceste reguli la Asociația de Vânătoare sau la Prefectura județului unde își dorește să vâneze, precum și de a obține autorizațiile necesare.

Vopsea rezistentă: marele plus al acestei forme

Am decis să utilizăm vopsea neagră mată pentru a reduce riscurile de strălucire. Vopseaua de înaltă calitate este asociată cu o etapă de ardere, pentru a lungi durata de viață a produsului. Știm că utilizezi de mai multe ori aceași formă de la un sezon la altul, așa că ne-am dorit să propunem o atrapă cu o vopsea rezistentă, gândită pentru a face față climei, condițiilor de transport și depozitare.

Etapele de concepere

A fost nevoie de multe luni pentru a concepe acest produs. Totul a început cu munca unui sculptor în lemn, care a creat primul prototip. Modelarea 3D a fost apoi realizată și au fost făcute câteva ajustări în ceea ce privește volumul și înălțimea, pentru a propune o formă realistă. S-au realizat teste pe teren pentru a vedea eficiența produsului.

Concepere eco

De-a lungul procesului de dezvoltare, impactul asupra mediului a constituit un aspect important. În loc de plasticul clasic, șeful de produs a optat pentru un material care reduce impactul asupra mediului. Cum? Prin utilizarea polietilenei de înaltă densitate 100% reciclată. astfel, pentru a fabrica carcasa utilizăm un material reciclabil; aceasta la rândul ei devine reciclabilă la rândul ei.

Dimensiuni şi greutate

- Lungime: 37cm
- Înălțime: 14cm
- Lățime: 12 cm.
- Greutate: 225 g.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Main part 100% Polietilenă de înaltă densitate (HDPE) reciclată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A nu se depozita într-un loc umed sau prea însorit. A se curăța de praf, nisip și alte reziduuri cu o cârpă umedă. A nu se curăța cu un burete abraziv în timpul curățării.

Imagini

Formă 100 cioară 3D
Formă 100 cioară 3D

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri