OXELO

Element blocare roți skateboard TRICK 100

5999 RON
Ref. : 8542265

Produs conceput pentru a învăța trick-uri cu skateboardul (nivel începător).

Ai nevoie de ajutor pentru realizarea primelor trick-uri cu skate-ul? Cu acest produs, placa rămâne imobilă:poți să te concentrezi pe realizarea de trick-uri. Echilibrul nu mai este o problemă.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Câștigă echilibru: permite blocarea skateboard-ului!

  Învățare ușoară

  Te concentrezi pe mișcări: skateboardul nu alunecă.

  Montare/demontare

  Se instalează fără unelte. Este suficient să îl prinzi pe truck.

  Transportare ușoară

  Format compact.

  Informații tehnice

  Cum funcționează?

  „Pentru a învăța unele trick-uri fără ca placa să se miște, puneam skate-ul pe iarbă, însă această metodă este complicată.”Inspirată de experiența învățării primelor trick-uri, echipa noastră de pasionați a conceput acest accesoriu pentru a imobiliza placa de skateboard și a putea lucra trick-urile de bază, fără a risca să îți pierzi echilibrul.Cum funcționează? Acest produs se fixează foarte ușor pe truck, mișcare care permite ridicarea roților skateboard-ului.

  Un trick pentru truck-uri

  Se vinde la set de 2. Acesta permite imobilizarea roților din spate sau a roții din față și a roții din spate, în diagonală.Realizat din material TPU, acest produs este ușor de transportat. Nu mai ai nevoie de unelte pentru a le monta: produsul este compatibil cu toate dimensiunile de truck-uri și permite ridicarea roților cu mărimea între 52-56 mm.

  Trick-uri

  Se poate întâmpla ca atunci când faci trick-uri pe skate, să pui ambele picioare pe placă, iar aceasta să „zboare” cu viteză de sub ele. Cu Trick 100 exersezi trick-urile pe o placă stabilă, care permite ridicarea roților și imobilizarea acestora. Ce fel de trick-uri? Trick-uri:- shove-it, cu un Trick 100 pe truck-ul din față și un Trick 100 pe truck-ul din spate.
  - kickflip și ollie, cu 2 Tricks 100 pe truck-ul din spate.

  Povestea produsului Trick 100

  Conceperea acestui produs a pornit de la dorința noastră de a îi ajuta pe pasionații de skateboard să realizeze trick-uri de bază. Cu placa imobilizată nu trebuie să-ți mai fie teamă de pierderea echilibrului și de căderi și te concentrezi pe realizarea de trick-uri. Conceperea produsului s-a desfășurat pe o perioadă de 2 ani, cu prototipuri și multe teste cu partenerii noștri, în școli cu profil skateboarding. Rezultatul este acest accesoriu simplu și practic!

  Recomandări

  Jean-Philippe, șef de produs la DECATHLON Skateboarding, și echipa noastră recomandă purtarea unui echipament de protecție. Nu ezita să urmați un curs de skateboarding. Acest lucru te va ajuta să progresezi de 10 ori mai ușor și să înveți mișcările corecte de la început.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Parte principală 100% Poliuretan termoplastic

  TESTE

  Produsele noastre sunt testate în laboratorPrin aceste teste se validează respectarea normelor europene relative la utilizarea plăcilor de skate, dar şi rezistenţa la uzură. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren,cu utilizatori obișnuiți, măsurători sau teste ce privesc percepția echipei de testare asupra produsului. Pentru acestea ne sprijinim pe comunitatea partenerilor și școlilor de skateboarding din Europa.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri