Duș solar cu presiune 10L

27999 LEI
8650729

Produs conceput pentru duș în camping. Volum de 10L.

Soluție ideală pentru a nu mai suspenda dușul solar! Sistemul cu pompă de presiune apei.

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 279 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Utilizare ușoară

Nu mai este nevoie să îl suspendați pentru ca apa să aibă presiune.

Capacitate

Volum 10L. Buton oprit/pornit, pentru a economisi apa.

Deschidere/ închidere

Deschidere largă, pentru umplere și uscare rapidă.

Transportare ușoară

Chingă de transport și husă de depozitare.

Compactare

Compact și ușor de pliat: 22 x 39 x 12 cm.

Greutate

Ușor: 870 g cu tot cu husă.

Informații tehnice

Dimensiuni

Duș umplut sub presiune: 55 cm x 22 cm diametru

Timpul și condițiile de încălzire a apei

Timpul de încălzire depinde de mai mulți factori: temperatura inițială a apei, temperatura exterioară, tipul de sol (ciment, iarbă, etc.), vânt, soare, etc. Pentru a accelera procesul de încălzire, creșteți surprafața expusă la soare, crescând expunerea la soare a suprafaței de duș neumflată. De asemenea, este posibil să se pună apă caldă direct, dar, atenție, temperatura apei nu trebuie să depășească 50°C, poate deteriora componentele produsului, în plus, există și riscul să vă ardeți.

Recomandări de utilizare

Pentru a accelera creșterea temperaturii, lăsați rezervorul la soare între prânz și ora 18. Vă sfătuim să nu îl așezați în spatele parbrizului unei mașini; testele au arătat că apa poate urca până la 70°C. Rețineți că temperatura scade imediat ce soarele apune. La apăsare, se va auzi un zgomot la nivelul valvei, pentru a indica presiunea maximă: pompați din nou când presiunea scade.Nu uitați să împingeți furtunul în conector.

Teste duș plasat vertical

Iată constatările noastre, cu privire la temperatură, după plasarea dușului la soare, în poziție verticală.Test efectuat într-o după-amiază la mijlocul lunii iunie, în sudul Franței.Duș plasat în poziție verticală, presurizat și umplut până la nivelul maxim de apă (10 L).Temperatura medie în exterior 25°C, vânt slab spre deloc, puterea soarelui 750 W/M².Temperatura inițială apă: 22°C În 3 h, apa ajunge de la 22°C la 30°C.În 5 h, apa ajunge de la 22°C la 35°C.În 6 h, apa ajunge de la 22°C la 38°C

Teste duș plasat orizontal

Încălzirea apei poate fi îmbunătățită prin creșterea suprafeței expuse la soare:așezată pe orizontală, pe o masă sau pe sol. În aceleași condiții ca și la testul cu dușul plasat vertical, performanța va fi îmbunătățită.

Indicator temperatură apă

Am adăugat un indicator al temperaturii apei.Începe la 30°C și urcă la 40°C.Înainte de duș, este recomandat să testați temperatura apei, pentru a nu risca să fie prea fierbinte.

Vizibilitate asupra nivelului apei

Am adăugat o fereastră pentru a vă permite să vedeți nivelul de apă rămas.

Nu aruncă, reparăm!

Dușul este prevăzut cu un kit de reparare pentru pompă (garnituri de etanșeitate). Mânerul și kitul de reparare pentru pompă se vând și separat.
Cod de referință mâner: 960264. Cod de referință kit de reparare: 960271.

Impactul asupra mediului

Quechua se angajează în limitarea impactului asupra mediului în procesul de concepere al produselor.
Acest produs nu este conceput eco astăzi, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Main part 100% Polipropilenă Țesătură principală - Acoperire 100% Poliuretan Geantă de transport - Țesătură principală 100% Polietilenă tereftalată Chingă textilă 100% Polietilenă tereftalată Părți complementare 100% Acrilonitril butadien stiren Geantă de transport - Acoperire 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și curat. A se spăla și usca înainte de utilizare.

Restricții de utilizare

Atenție: Nu beți apa depozitată în rezervorul dușului.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru camping și pentru a vă aduce toată expertiza noastră.

Aprobat de

Datorită părerilor exprimate de către clienții noștri, am putut îmbunătăți acest produs.Am relucrat forma mânerului pompei, am adăugat 2 litri în plus, o fereastră pentru a vedea nivelul apei și un furtun mai flexibil. Acesta este atașat la baza de duș, astfel încât să nu risipim apa. Picioarele evită deteriorarea părții de jos a dușului.În cele din urmă, cureaua de transport vă permite să transportați dușul pe umăr sau în mână.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Duș solar cu presiune 10L
Duș solar cu presiune 10L
Duș solar cu presiune 10L
Duș solar cu presiune 10L
Duș solar cu presiune 10L
Duș solar cu presiune 10L

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri