Duș Solar Compact 10L

10999 LEI
Cod produs: 8513633

Produs conceput pentru a vă bucura de un duș exact ca acasă, în camping.

Motivația noastră? Pentru a vă bucura de un duș, este suficient să-l suspendați la înălțime. Apa se încălzește datorită soarelui, iar dușul se pliază pentru o mai bună compactare.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Poate fi și așezat pe sol, dar și agățat.

Capacitate

Capacitate

Volum : 10 L | Umplere prin partea de sus | Buton On/Off pe mâner.

Deschidere/ închidere

Deschidere/ închidere

Deschidere largă.

Compactare

Compactare

Foarte compact. | Nu ocupă spațiu atunci când este pliat| Pliat: 30 x 20 x 7 cm.

Transportare ușoară

Transportare ușoară

Mâner pentru transportare ușoară.

Rezistenţă

Rezistenţă

Rezistă la o temperatură maximă de 50°C.

Greutate

Greutate

Ușoară: 300 g

Informații tehnice

TIMP NECESAR PENTRU A ÎNCĂLZI APA

Timpul de încălzire depinde de mai mulți factori : temperatura inițială a apei, temperatura exterioară , tipul de sol(ciment, iarbă, etc.), vânt, soare, etc. Pentru a accelera procesul de încălzire, expuneți dușul la soare între orele pranzului și ora 18. Temperatura scade imediat ce soarele dispare. Puteți pune apă caldă direct.Atenție, temperatura nu trebuie să depășească 50°C, pentru a nu risca deteriorarea componentelor sau supraîncălzirea apei.

Măsuri de precauție

Vă sfătuim să nu îl așezați în spatele parbrizului unei mașini; testele au arătat că apa poate urca până la 50°C. Este recomandat să verificați, înainte de duș, care este temperatura apei, pentru a vă asigura că nu este prea fierbinte.

TESTE ECHIPA DE CONCEPT

Iată citirile noastre de temperatură după expunerea dușului la soare.Testul a fost efectuat într-o după-amiază la mijlocul lunii iunie, în sudul Franței.Duș plasat pe o suprafață albă, durăTemperatură exterioară medie de 28 °C. Temperatură inițială a apei 20°C,
putere medie de 828 W/M², vânt de 2 km/h.- În 3h46 min, apa trece de la 20°C la 35°C.- În 5h46 min, apa trece de la 20°C la 39°C.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

Acest duș funcționează prin gravitație. Instrucțiunile de utilizare sunt imprimate pe duș. 2 posibilități de utilizare.- suspendat (ex : pe o creangă rezistentă), atașați chinga și apoi agățați mânerul de cârlig.- pe suprafață plană (ex : acoperiș al unei rulote).Aveți grijă să nu detașați furtunul și nu puneți dușul prea aproape de margine, astfel încât să nu cadă.Vă sfătuim să testați întotdeauna temperatura apei înainte de duș.

Vizibilitate asupra nivelului apei

Una dintre cele 2 fețe este transparentă, permițându-vă să vedeți nivelul de apă rămas.

Reparare

În caz de nevoie, puteți găsi pe decathlon.ro, «SETUL DE 6 PATCH-URI AUTOCOLANTE DE REPARAȚII PENTRU SALTEAUA DE AER» pentru a repara o eventuală scurgere. Acest produs este potrivit pentru duș. Cod de referință: 8557113. Copiați codul și puneți-l în bara de căutare de pe decathlon.ro. Puteți comanda, de asemenea, chinga, “ CHINGĂ REGLABIL DE DUȘ SOLAR 10L ». Cod de referință: 8649659.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% EVA Carcasă externă 100% Poliester Mâner 100% Acrilonitril butadien stiren Chingă textilă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla și usca înainte de depozitare. A se depozita într-un loc uscat și curat.

Restricții de utilizare

Atenție: Nu beți apa depozitată în rezervorul dușului.

Aprobat de

Produsele noastre sunt concepute la sediul Quechua, aflat la poalele masivului Mont Blanc. Produsele au fost testate și pe teren (în munții Jura, în regiunea Auvergne), pe diferite tipuri de vreme, cât mai mult timp. Produsul a fost testat pe diferite terenuri (în munții Jura, în regiunea Auvergne), cât mai mult timp posibil. În cadrul acestor sesiuni de test, îi cunoaștem pe utilizatorii produselor noastre și anticipăm viitoarele lor nevoi!

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Duș Solar Compact 10L
Duș Solar Compact 10L

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri