Detentor Scufundări SCD 100 INT Etaj 1 Non-compensat

64999 LEI

Produs conceput pentru scufundări (nivel începător şi cluburi). Detentor cu etaj I non-compensat, ce funcţionează atât în apă caldă, cât şi în apă rece.

Muştiuc anatomic realizat împreună cu ortodonți. Muştiuc ergonomic cu sistem de reglare a debitului de aer la nivelul obrajilor.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Respirabilitate

Respirabilitate

Primul etaj este non-compensat apă rece (<10°C).Carcasă ce evită depresurizarea.

Confort pe parcursul menţinerii în gură

Confort pe parcursul menţinerii în gură

Muştiuc anatomic realizat împreună cu medici ortodonți.

Polivalență

Polivalență

Primul etaj non-compensat este utilizabil în ape cu temperaturi +4°C.

Lejeritate

Lejeritate

Greutate: 1040 grame.

Informații tehnice

Detentor cu etajul I non-compensat, ce funcţionează în apă caldă şi rece.

Detentorul SUBEA SCD 100 ste un detentor pentru "club", datorită fiabilității, rezistenței și întreținerii ușoare a acestuia. Funcţionează în apă caldă şi rece. Efortul ventilator este mai mare în funcție de adâncimea la care se realizează scufundarea.
Distingem 1 ieșire cu presiune înaltă (HP - 7/16") şi 4 ieşiri cu presiune medie (LP - 3/8).

Etaj 2 și inspirație facilitată

Cel de-al doilea etaj trebuie să transpună modul natural de respiraţie în realitatea mecanică. Foarte calitativ, acesta poate reduce stresul contribuind la îmbunătăţirea siguranţei scafandrului, asigurându-i cantitatea necesară de aer fără efort mare.Inspiraţie uşoară datorită orificiilor hidrodinamice de pe carcasă.Acest design exclusiv al carcasei evită intrarea în debit continuu a detentorului.

Expirație: mai multă vizibilitate și mai puțin zgomot.

În timpul expiraţiei, muştiucul ergonomic canalizează fluxul bulelor de aer la nivelul obrajilor fără zgomot şi fără ca bulele să treacă prin faţa măştii. Confort în timpul practicării!

Detentoarele Subea: muştiuc anatomic!

Detentoarele Subea au fost create pentru confort optim (muştiuc anatomic). Forma muştiucului asigură susţinere optimă datorită elementelor la nivelul cerului gurii, suportului pentru limbă, diferitelor greutăţi şi densităţi (densitate mono sau bi), ţinând cont de unghiul de închidere al maxilarului.

Certificarea detentorului

Detentor certificat în cadrul normei EN250:2014.Teste efectuate de către RINA, Genova- Italia (organizaţie certificată n° 0474).Testele sunt efectuate pe un aparat care simulează respiraţia unui scafandru. Testele sunt realizate la o presiune echivalentă a 50 metri de profunzime, cu o amplitudine a respiraţiei de 2,5L (inspiraţie/expiraţie), un debit respirator de 62,5 litri/minut, mai exact 25 cicluri pe minut, la o temperatură de 10°C sau 4 °C pentru apa rece.

Certificare şi măsurarea eforului respirator

Detentorul SUBEA SCD 100 este echipat cu un prim etaj neechilibrat și certificat pentru o utilizare în apă rece (<10°C) şi apă caldă (>10°C). Este certificat 232 bari.
Rezultatele testelor de certificare a efortului respirator (simulare la o presiune de 50 m în apă de 4 °C): - presiune bloc la 200 bari:1,53 J/L
- presiune bloc la 110 bari: 1,86 J/L
- presiune bloc la 50 bari: 1,88 J/L.

Greutate şi dimensiuni flexible

Greutate etaj I: 660 g. Greutate etaj II: 200 g.
Greutate flexible: 150 g. Greutate totală: 1040 g. Lungime flexible: 75 cm.

Recomandări de întreținere

Nu utilizați solvanți sau produse pe bază de hidrocarburi pentru curățarea sau gresarea detentorului. Nu utilizați niciodată aerosoli, gaze propulsoare, care ar putea să afecteze materialele plastice.

Revizia detentoarelor

Subea recomandă efectuarea unei revizii a detentorului 1 dată la 2 ani și o verificare vizuală 1 dată pe an. Aceste două revizii trebuie efectuate într-un atelier certificat SUBEA. După o utilizare intensivă în timpul unui întreg sezon de scufundări (mai mult de 100 de scufundări) sau după o perioadă lungă în care nu a fost folosit, se recomandă o revizie.

Garanție produse

Produsele Subea-Tribord au garanție 2 ani (în funcție de particularitățile fiecărei țări) începând de la data achiziționării timp de 2 ani.
Produsele noastre sunt destinate utilizării sportive, nu profesionale.
Garanția nu acoperă defectele cauzate de șocuri, utilizare necorespunzătoare sau de uzura normală.

Garanție

Disponibilitate piese de schimb esențiale pentru funcționarea optimă: 10 ani.

Greutate

1.04 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Bază 100% Alamă Șasiu 75% Poliamidă 12 (PA 12), 15% Alamă, 5% Silicon, 5% Oțel

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita departe de surse care produc ozon. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.

TESTE

Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundări 5 stele PADI) cu sediul la Water Sports Center by Decathlon în Hendaye - Franța. Foloseşte produse SUBEA pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea: de la concepere la testele de uzură.

Aprobat de

Toate detentoarele SUBEA au fost supuse testelor de utilizare (analiza Sintetică, Dinamică şi Biomecanică) realizate de către DAN Europe, în calitate de specialist şi consultant independent. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) este o organizaţie medicală şi de cercetare internaţională fără scop lucrativ dedicată siguranței şi sănătăţii scafandrilor.

Manual

Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri