FORCLAZ

Desert Liofilizat Crumble cu zmeură 50 g

2499 RON
Ref. : 8642284

Produs conceput pentru aport optim de energie în timpul practicării de trekking. Nu cântărește mult. 70 g.

100% liofilizat! 249 kcal de energie per plic (greutate desert liofilizat:50 g + plic 20 gGreutate rehidratat: 75 g + plic 20 g

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare ușoară

  Preparare rapidă (-2 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.

  Aport energetic

  100% liofilizat249 Kcal pentru 50 g produs deshidratat și 70 g produs rehidratat

  Transportare ușoară

  Ambalaj resigilabil. Dimensiune 15 x 15 x 2,5 cm. Greutate totală 70 g.

  Imagini

  Desert Liofilizat Crumble cu zmeură 50 g

  Informații tehnice

  Recomandări de utilizare

  Aliment rehidratat, gata în 2 minute! Deschideți pliculețul, astfel încât să obțineți o formă asemănătoare unei farfurii adânci. Adăugați 25 ml de apă caldă/ rece. Nu acoperiți preparatul cu apă. Amestecați cu tacâmurile și savurați.Volumul de 25 ml este destul de dificil de dozat, cantitatea de apă poate fi adăugată și cu lingura (aproximativ 4 linguri), în funcție de criza dorită.

  Cel mai bun ,,crumble'':

  Reţetă şi cantitate adaptată activităţilor sportive în aer liber.Fără conservanți.100% liofilizat! Fabricat în Polonia,.

  DESHIDRATARE SAU LIOFILIZARE?

  100% din alimente sunt liofilizate!Liofilizarea este un procedeu de sublimare (trecerea apei din stare solidă direct în stare gazoasă). Astfel, se păstrează toate proprietățile nutriționale ale ingredientelor folosite (spre deosebire de alte procedee de deshidratare). Gustul alimentelor rămâne intact.

  Dimensiuni şi greutate

  Greutate rehidratat: 75 gr
  Greutate uscat: 50 g
  Dimensiuni: 15 x 15 x 2,5 cm
  Greutate totală: 70 g cu ambalaj

  Păstrare

  Ambalat într-o atmosferă protectoare.Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.A se consuma în întregime după deschidere.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.05 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Ingrediente : făină de grâu 38%, unt 28%, zahăr 18%, zmeură 16%. Toate ingredientele provin din Polonia.Poate conține urme de: CELERI, MUȘTAR, MIGDALE, SOIA, OUĂ.

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi curat. Ambalat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.

  TESTE

  Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre.

  Aprobat de

  Toată echipa noastră care a participat la conceperea produsului l-a putut testa în timpul turelor organizate în masivul Mont-Blanc, în apropiere de sediul mărcii Forclaz, marca Decathlon pentru produse de Trekking. Produs aprobat de nutriționist și de persoanele care l-au testat.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri