Demi-Poante Talpă Divizată din piele mărimile 28-42 Bej

10999 LEI
8527699

Produs conceput pentru balet (nivel mediu). Demi-poante cu talpă divizată, din piele.

Aveți nevoie de demi-poante cu talpa divizată, din piele? Rezistente, piele flexibilă și material intercalat stretch pentru a se mula perfect pe bolta plantară.

Culoare:

Deep golden

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Flexibilitate

Separarea tălpii asigură mișcarea naturală a piciorului.

Utilizare ușoară

Elastice cusute în cruce. Se adaptează și pun în valoare glezna.

Extensibilitate

Material intercalat din mesh între tălpi. Asigură libertate de mișcare.

Informații tehnice

De ce să alegem demi-poante cu talpă divizată?

Adesea recomandată pentru elevi de nivel intermediar sau avansat, ce stăpânesc deja tehnicile. Mai flexibile la nivelul boltei plantare. Pun în valoare liniile piciorului și asigură o bună mișcare a acestuia. Recomandăm cererea părerii profesorului de balet în vedere achiziționării acestui produs.

De ce demi-poante din piele?

Dacă sunteți în căutare pentru libertate de mișcare și doriți să vă accentuați mișcarea piciorului, demi-poantele din piele flexibilă sunt potrivite. Materialul din piele, demi-poantele și talpa divizată asigură în mod egal durata de viață a produsului.

De ce nu are cordon de strângere?

Cordonul de strângere trebuie să fie reglat, apoi tăiat. Inserarea nodului în interior poate provoca senzații de disconfort. Modelul nu are cordon de strângere vizibil. Validate de profesori și profesioniști! Asigură mai mult confort!

Alege corect mărimea

Este nevoie ca poantele să vă permită să întindeți degetul în interior. Pentru a verifica mărimea este suficient să vă ridicați în picioare și să urcați pe demi-poante pentru a coborî mai apoi. Trebuie să simțiți dacă degetele sunt crispate sau departate. Dacă aveți picioarele înguste, optați pentru mărimea pe care o purtați de obicei. Dacă aveți picioarele normale sau late, alegeți cu o mărime mai mare decât cea pe care o purtați de obicei.

Avantajul:

Demi-poantele se pot depozita în geanta cu 2 compartimente vândută separat în magazinul nostru. De asemenea, puteți depozita separat încălțămintea de dans și accesoriile, precum elasticele de păr, colofoniul sau pansamentele.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Piele bovine Exterior din 100% Piele de bovine Interior din 100% Piele de porc Dry Top 55% Poliamidă, 45% Elastan

Aprobat de

Demi-poantele au fost testate și validate împreună cu profesori și dansatori profesioniști. Am conceput și testat, de asemenea, împreună cu colaboratorii Decathlon pasionați de balet și profesorii de dans.

Recomandări de întreținere

A nu se usca la uscător..

Produse similare

Opinii clienți

Loading