Cutie alimentară izotermă cu bol din inox Drumeție la munte MH500 0,8L Negru

8499 LEI

Produs conceput pentru a păstra temperatura alimentelor timp de mai multe ore. Cutie izotermă simplă și ușoară, din inox.

Oțel inoxidabil, cu perete dublu vid, pentru izotermie. Compactă, ușoară și cu deschizătură largă. Practică datorită bolului din inox, mânerului flexibil de transport și capacului cu filet. 0,8 L.

Culoare: Gri carbon
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 84 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Păstrează temperatura conținutului

Temperatura inițială 95°: 71°C după aprox. 6h. Atenție la alimentele calde.

Utilizare ușoară

Deschidere largă, capac înfiletabil.Mâner de transport.Bol inclus. Din inox.530g

Întreținere

Ușor de curățat datorită deschiderii largi (8cm). Perete interior din inox.

Transportare ușoară

Compactă Ø 12 cm x 14 cm. Mâner flexibil de transport. Bol cu fixare sub cutie.

Durabilitate

Perete dublu din inox 18/8 (304), cu vid de aer.

Informații tehnice

Recomandare pentru păstrarea performanțelor cutiei izoterme.

Umpleți cutia alimentară cu apă fierbinte timp de 5 minute, iar apoi înlocuiți apa cu alimente calde. Închideți cutia. Cu cât cutia este mai plină, cu atât temperatura se va păstra mai bine.

Detalii

Acest produs simplu este conceput din 5 elemente (recipient, capac, garnitură, mâner și bol), care pot fi separate cu ușurință. Bolul este conceput din inox cu perete dublu, pentru a evita să vă ardeți în timp ce mâncați. Diametru de deschidere lat, de 8cm, pentru a asigura o spălare și o umplere mai ușoară. Mâner flexibil pentru transport ușor, fără a mai ocupa spațiu în rucsac. A nu se introduce cutia sau bolul în cuptorul cu microunde.

Recomandări de întreţinere

Produsul poate fi spălat în mașina de spălat vase (capac + recipient + bol). În acest caz, este necesară o atenție sporită pentru a nu pierde garnitura capacului. Lăsați să se usuce cu capacul desfăcut. Garnitura și mânerul se pot detașa pentru o spălare și uscare completă.

Prima utilizare

Clătiți de 3 ori cu apă curată înainte de prima utilizare.

Materiale și reglementări

Produsele noastre, precum și materialele folosite, respectă normele alimentare în vigoare. Nu conțin Bisfenol A (BPA), conform reglementărilor în vigoare.Pentru recipient și bol, am ales un inox 18/8 (304) recunoscut pentru siguranța alimentară. În privința capacului, acesta este conceput din polipropilen rezistent la căldură și la șocuri. Garnitura și mânerul sunt din silicon, un material cu o foarte bună rezistență în timp.

Dimensiuni şi greutate

Volum : 0,8 litri
Dimensiuni: Ø 11,8 cm x 14,2 cm
Dimensiuni cutie alimentară: Ø 11 cm x 13,8 cm, deschidere: Ø 8 cm
Dimensiuni bol: Ø 11,8 cm x 8,5 cm, volum de 0,4L utili, 0,5L total
Greutate: 530 g (Recipient: 292 g, capac: 66 g, bol: 172 g).
Disponibil pe 0,5L și 0,8L.

Cum funcţionează izotermia?

Perete dublu din oțel inoxidabil cu vid de aer, pentru a bloca schimburile de căldură care apar prin conducție sau convecție.Pentru a bloca schimburile prin radiații termice, un strat subțire de cupru acoperă exteriorul peretelui intern. Capacul este izolat datorită unei inserții interne din polistiren expandat. Bolul este prevăzut cu perete dublu din inox, dar care nu videază aerul, pentru a păstra senzația de căldură, fără a arde.

Recomandări

Alimentele pot fi păstrate atât la cald, cât și la rece. Ce v-ar putea impulsiona mai mult să vă continuați drumeția, decât o linguriță de înghețată?De asemnea, puteți folosi cutia pentru a transporta iaurtul: Aduceți laptele la punctul de fierbere, lăsați-l să se răcească până la aproximativ 43°C (cald, dar nu fierbinte) apoi vărsați laptele în cutie, punând o linguriță de iaurt în el. Închideți cutia și lăsași-l la păstrat o noapte (6 - 10h).

Demersul nostru de dezvoltare durabilă

Am ales:- Un marcaj de gravare cu laser care nu utilizează solvent.- O vopsea fără solvenți (acoperire cu pulbere sau acoperire cu pulbere) care un aspect texturat, limitează condensarea și îmbunătățește aderența.- O reducere maximă a ambalajelor.- Producția într-o fabrică care utilizează 100% energie regenerabilă.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri...) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 99% Oțel inoxidabil 304, 1% Silicon Capac 78% Polipropilenă, 21% Silicon, 1% Polistiren expandat

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Spălați și uscați înainte de depozitare. A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza în congelator, microunde

TESTE

Acest produs izoterm este testat în funcție de protocolul următor: Apa la 95°C este pusă în produsul închis și plasată la 20°C.Apoi, măsurăm temperatura apei după 6 ore: 71°C. 57°C după 12 h, 41°C după 24 h.

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testeri (compus din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Imagini

Cutie alimentară izotermă cu bol din inox Drumeție la munte MH500 0,8L Negru
Cutie alimentară izotermă cu bol din inox Drumeție la munte MH500 0,8L Negru
Cutie alimentară izotermă cu bol din inox Drumeție la munte MH500 0,8L Negru
Cutie alimentară izotermă cu bol din inox Drumeție la munte MH500 0,8L Negru
Cutie alimentară izotermă cu bol din inox Drumeție la munte MH500 0,8L Negru
Cutie alimentară izotermă cu bol din inox Drumeție la munte MH500 0,8L Negru

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri