Cuburi proteine Ciocolată neagră

2499 LEI
8753783

Produs conceput pentru activități sportive de intensitate moderată. Gustare cu proteine și ciocolată.

V-a luat foamea după sport? Bucurați-vă de un cub din ciocolată și migdale. O gustare crocantă cu ceva în plus: un aport bun de proteine!

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Dezvoltare şi întreţinere musculară

26 g de proteine vegetale pentru 100 g.

Compoziție

Doar din 3 ingrediente principale.

Informații tehnice

Mai puține ingreiente, mai multă plăcere!

Ce conțin aceste mici cuburi cu proteine? Ciocolată neagră, migdale și proteine din mazăre. Acestea sunt toate ingredientele? Pentru a obține o gustare cât mai sănătoasă, am redus grăsimile la maxim.
Rezultatul: cuburile cu proteine sunt produsul plăcerii și a unei liste mici de ingrediente. În plus, nu este menționat pe ambalaj, dar cubulețele sunt fără lactoză și fără gluten. Un motiv în plus de a fi mulțumit de această gustare!

Gustări bune și benefice, cu proteine!

Cubulețele noastre sunt bune, însă acesta nu este singurul lor avantaj. În scurta listă de ingrediente, inginerii noștri de produs au introdus și proteină vegetală. 26 g de proteine la 100 g, mai precis. Nu este deloc rău! De aceea, aceste cuburi cu proteine sunt snack-ul ideal după o ședință de sport de intensitate moderată. Este bine de știut: proteinele contribuie la menținerea masei musculare, într-o dietă cu regim alimentar echilibrat.

Gustări cu proteine validate de persoane care le-au degustat!

Ar fi prea simplu dacă v-am spune doar noi că gustările noastre sunt bune. De aceea am verificat dacă și utilizatorilor le plac. 100 de persoane sportive, și mai puțin, au degustat cuburile din ciocolată. Rezultatul? Aceste cubulețe au fost apreciate de cei care le-au degustat!

Când și cum să le mănânc?

Încă un lucru! Vă recomandăm să consumați cuburile după o ședință de sport de intensitate moderată sau în fiecare zi. De exemplu: în drumeții, plimbări cu bicicleta, în timpul sau la finalul unei zile, pentru a nu vi se face foame.
Câte cuburi să mănânc? Echipa noastră încă poartă discuții. Unii spun că 3. Iar alții golesc ambalajul. Singura noastră recomandare: „aceste cubulețe sunt mai bune când sunt împărțite cu cineva."

Valoare nutrițională

Valori nutriţionale:100 g, Valoare energetică: 2130 kJ - 511 kcal Grăsimi: 30 g, din care acizi graşi saturaţi: 13 g. Glucide: 31 g
din care zaharuri: 18 g
Fibre: 6,4 g / Proteine : 26 g / Sare: 0,68 g
*% aport zilnic de referință

Greutate

0.1 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Ingrediente: Ciocolată neagră 47% (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de floarea-soarelui, extract de vanilie), proteine din mazăre extrudată 37% (proteine din mazăre 22,3%, făină de orez), migdale 16%. Ciocolată neagră: Cacao: 70% minimum. Poate conţine urme de: lapte, soia, arahide sau alte fructe în coajă tare.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc răcoros şi uscat. A se închide bine după utilizare.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri