OLAIAN

Costum Surf 900 Neopren 3/2 mm Verde închis Bărbaţi

87999 RON
Ref. : 8788418

Acest combinezon vă oferă confort termic în apă temperată. Flexibilitatea materialului asigură libertate de mișcare. Adaptat pentru sesiuni de până la 3 h.

Produs conceput pentru surf și bodyboard în ape temperate (de la 17°C la 21°C), sesiuni de până la 3 h.

Culoare: Verde șters

 • S 10
 • M 10
 • MT 10
 • L 10
 • LT 10
 • XL 10
+ 879 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Material stretch pe brațe și la umeri. Fermoar frontal, dispus în diagonală. Număr redus de cusături.

  Impermeabilitate

  Neopren 3 și 2 mm cusut/lipit + întărituri interioare în zonele de tensiune.

  Reducerea frecărilor

  Prezența benzilor interioare în zonele de frecare, pentru un confort optim.

  Deschidere/ închidere ușoară

  Fermoar frontal, pe diagonală, pentru utilizare ușoară.

  Viteza de uscare

  Căptușeală din material sintetic, pentru confort crescut și uscare mai rapidă.

  Informații tehnice

  Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

  Primul criteriu de alegere a unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

  Al doilea criteriu de alegerea este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
  NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

  Alegerea corectă a dimensiunii

  Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare. Încercaţi produsul înainte de a-l cumpăra.

  Materiale

  Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este dublat cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 3 și 2 mm.
  Neoprenul este fabricat din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

  Guler

  Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, sub brațe) în caz de utilizare prelungită. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

  Închidere

  Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
  Se închide în față, pentru mai mult confort și libertate de mișcare în timpul practicării sporturilor nautice.

  Îmbinare etanșă

  Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătură ”oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde în totalitate neoprenul și împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Patch-uri interioare pentru confort sunt poziționate în zonele sensibile.

  Buzunar pentru chei.

  Buzunar pentru chei, situat sub clapa fermoarului.

  Croială anti-iritații

  Am conceput acest produs fără cusături sub brațe, pentru a limita iritațiile provocate de mișcările repetate din timpul practicării de sporturi în valuri.

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are panoplia sa

  În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai repede căldură.
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>17°C) => încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă rece (7 - 12°C): botoși, mănuși, cagulă și top cagulă.Toate accesoriile din neopren se regăsesc pe decathlon.ro.

  Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

  Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele sau SUP (stand-up paddle).

  Manșoane pentru gleznă și manșete

  Manșoane pentru gleznă și manșete pentru o mai bună etanșare.

  Eforturile noastre pentru reducerea impactului ecologic pe care îl au combinezoanele noastre

  Combinezoanele noastre din gama 900 sunt din material Limestone, un neopren pe bază de calcar. Culoarea neagră a neoprenului este obținută în urma folosirii cauciucurilor reciclate. Adezivul folosit pentru asamblarea materialelor se numește Aquaglue, este pe bază de apă și nu conține solvenți. Procedeul de colorare Dope-Dye Yarn presupune tratarea materialelor în masă, pentru a reduce consumul de apă și a proteja mediul.

  Combinezoane ce pot fi reparate. Nu le aruncați!

  Pentru a prelungi durata de viață a combinezonului și a limita impactul asupra mediului, toate combinezoanele din neopren Decathlon pot fi reparate. Regăsiți produsele de reparație pe decathlon.rohttps://www.decathlon.ro/p/kit-reparare-combinezon-neopren-scd-3-si-5-mm/_/R-p-301623?mc=8501856

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce dezvoltăm un produs, îl testăm direct în condiţii reale de practică.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Rubber - Chloropren (CR) Material principal: strat exterior 84% Poliamidă, 16% Elastan Material principal: strat interior 53% Polietilenă tereftalată, 47% Poliamidă Parte superioară - Material principal 100% Poliamidă

  Restricții de utilizare

  Temperatura apei între 17° şi 21°C. Sesiuni de până la 3 h.

  TESTE

  A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

  Aprobat de

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri