Costum întreg înot Kamiye 500 Fili Albastru Damă

10999 LEI
8788458

Produs conceput pentru înot (nivel mediu), practicare consecventă.

Vă doriți să progresați? Acest costum de înot prevăzut cu bretele late și spate în V asigură susținere optimă, favorizând libertatea de mișcare.

Culoare:

Albastru petrol închis

Mărime: Ghid de mărimi
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţă la clor

Material foarte rezistent la clor.

Stabilitate

Bretele late și spate în V.

Informații tehnice

Tehnologie Aquaresist

Produsele cu eticheta AQUARESIST au garanția de a rezista la agresiunile clorului. Acestea îşi păstrează elasticitatea şi sunt rezistente la razele UV. Produs recomandat pentru practicare consecventă sau intensivă, în piscină.

Material

Material principal: 100% poliester. Inginerii noştri au dezvoltat un material pe bază de poliester şi au înlocuit fibrele de elastan cu o fibră din PBT, ceea ce conferă un minimum de elasticitate pentru a asigura confortul şi, în acelaşi timp, pentru a asigura rezistenţa la clor. Acest fir PBT are şi avantajul de a se usca rapid. Nu pierde decât 3-4% din rezistenţă în timp. Avantaje: culorile vor rezista mai mult timp (chiar şi culorile vii).

Căptușeală

Acest costum nu este căptușit (prezintă doar o protecție slip).

Design eco

Versiunea actuală prezintă un impact asupra mediului redus cu 34%.- căptușeala este realizată dintr-un material 100% poliester reciclat
- anumite modele ale versiunii precedente aveau o căptușeală integrală, dar noua versiune prezintă căptușeală doar în partea din față, pentru a permite o uscare mai rapidă și un confort mai bun.

De ce costumul de baie nu mai este prevăzut cu sticker igienic?

Începând cu anul 2022, toate costumele noastre de baie Damă se vând fără sticker din plastic.Această decizie este bazată pe demersurile noastre de protejare a mediului înconjurător și limitarea utilizării de plastic. Astfel, nu vor mai fi folosiți 940 km de plastic în fiecare an. Având în vedere acest lucru, vă rugăm să probați costumele de baie doar peste lenjeria intimă personală. "

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Poliester (PES) reciclat

TESTE

Produsele cu eticheta Aquaresist sunt testate în tensiune ciclică repetată, într-un bazin cu apă cu clor timp de 240 de ore. Nu a fost observată nicio deterioare a elasticităţii pe parcursul testelor. Produsul rămâne intact spre deosebire de unul clasic.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Costum întreg înot Kamiye 500 Fili Albastru Damă
Costum întreg înot Kamiye 500 Fili Albastru Damă
Costum întreg înot Kamiye 500 Fili Albastru Damă
Costum întreg înot Kamiye 500 Fili Albastru Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,03 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre