Cort structură autoportantă, formă de dom trekking 3 sezoane TREK 500 2 persoane

54999 LEI
Cod produs: 8556122

Produs conceput pentru trekking la munte. Cort ultra compact, ușor, cu spațiu de depozitare (2 abside laterale).

Cort simplu & funcțional, compact & rezistent, asigură suficient spațiu de locuit. 2 uși. 2 spații suplimentare de depozitare.Campați confortabil de-a lungul a 3 sezoane.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:
ECODESIGN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11
Media 12

Avantaje produs

Transportare ușoară

Transportare ușoară

Greutate totală 2,8 kg Husă compactă 9 L Dimensiuni 39x16x15 cm

Capacitate de locuire

Capacitate de locuire

Lungime 60 cm/persoană. Înălţime cameră: 108 cm. 2 uși, 2 abside, 2 buzunare.

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt de 70 km/h (forța 8): validat pe placă rotativă.

Montare/demontare

Montare/demontare

Cort autoportant. Rapiditate : Cameră și supratentă premontate. Cu bețe.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Test coloană de apă (schmerber): Supratentă > 2000 mm.Folie de sol > 5000 mm.

ECODESIGN

ECODESIGN

Vopsim 1 din 2 fire pentru a reduce impactul asupra mediului.Cuie neanodizate.

Diminuare a căldurii

Diminuare a căldurii

Uși și camere cu plase anti-țânțari. Fermoar cu dublu sens la ușă.

Obscuritate

Obscuritate

Materialul permite pătrunderea luminii.

Informații tehnice

Greutate

Greutate totală 2,8 kg. Supratentă 1060 g.
Camera 830 g.
Set bețe 600 g.
Cuie (12 piese) 180 g, corzi (4) 40g.
Huse 83 g + huse cuie 20 g.
Set de reparare 20 g.
Pentru a vă proteja produsul și a mări protecția împotriva răcorii solului și intemperiilor, puteți finaliza cortul de tip Trek P F&B cu o folie de supraviețuire.
Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor datorită toleranțelor de producție.

Dimensiuni și spațiu de locuit

Lungimea camerei 210cm. Lățime 120cm. Înălțime interior 108cm. Înălțimea totală a cortului 120cm. Abside laterale (spațiu de depozitare aflat între cameră și supratentă), de 60cm adâncime, suficient de încăpătoare pentru a depozita câe un rucsac de la 50L la70 L, precum și o pereche de încălțăminte de drumeție.2 buzunare în interior. 1 cârlig în partea de sus, pentru lanternă, coardă de rufe.

Architectură, băț și cuie

Bețe din aluminiu 7001 ; cort Ø 8,5 mm.stâlp susținere Ø 9,5 mm.Aluminiu ușor și rezistent.Cuie:Lungime 17 cm, Ø 6,1 mm.Aluminiu 7075 anodizat, pentru mai multă rezistență și greutate redusă.
Formă de dom clasic, care permite deplasarea ușoară a structurii și o rezistență bună. Bățul central creează mai mult spațiu de locuit în interior.

Montare/demontare

Montare/demontare foarte rapidă. Supratenta și camera sunt premontate. Bățul trebuie apoi plasat în husa specială din supratentă.Demontare la fel de rapidă. Pentru a depozita cortul în husă, este suficient să pliați cortul până când atinge aproximativ lățimea husei, pliați bățul și așezați-l pe cameră sau pe supratentă, apoi se rulează, pentru a fi ulterior introdus în husă.

Impermeabilitate

Corturile Forclaz sunt validate în laborator: cortul montat, 200 L/m²/oră (3 ore, echivalentul unei ploi tropicale). Sunt testate, de asemenea, de numeroși utilizatori pe teren. Supratentă din poliester (PE) 75 denieri, poliuretan cu strat protector (interior), tratament hidrofob (exterior), folie de sol în cameră P75D. Cusături etanșe. Cameră din multicomponente care combină respirabilitatea, protecția împotriva vântului și limitarea condensului.

Rezistența la vânt

Testăm și rezistența corturilor la vânt, într-un tunel special, unde fiecare față este expusă. Pentru a garanta rezistența cortului la vânt, cortul trebuie să fie corect montat și ancorat. Astfel, rezistă la o viteză a vântului de 70 km/h la nivelul solului.
Corturile noastre sunt certificate de laboratorul independent CSTB din Nantes.

Ventilarea și reducerea condensului

Camera cu porțiuni din plasă de țânțari reduce riscul de apariție a condensului. Spațiu de ventilare mare în partea din față, dar și la picioare. Pentru a reduce riscul de apariție a condensului, montați cortul normal și ancorați-l. Umiditatea din interior este redusă dacă folosiți spațiile de ventilare și permiteți aerului să circule optim.

Sezoane

Cort 3 sezoane: cortul vă va proteja de vremea imprevizibilă pe care o veți întalni primavara, vara sau toamna.Acesta va rezista căderilor mici de zăpadă, dar nu este proiectat să suporte sarcini mari pe structură.În caz de zăpadă, asigurați-vă că scuturați regulat cortul pentru a cădea pe sol acumularea de zăpadă și a evita ca structura cortului să suporte o greutate prea mare.

Concept eco

Cuie neanodizate. Am eliminat utilizarea acizilor nitrici și fosforici pentru a repara culoarea, deoarece acest lucru are doar un efect estetic.Cuiele pot arăta "neșlefuite" sau "utilizate", dar își păstrează toate caracteristicile tehnice și rezistența;Aceste acțiuni contribuie la limitarea impactului asupra mediului.

Reparații și servicii post vânzare

Acest produs poate fi reparat, echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, fiind pasionată de crearea de produse rezistente în timp. Veți găsi piese de schimb (arcade, cameră, ...) în magazinele noastre sau în atelierele magazinelor Decathlon sau pe decathlon.ro. În caz de probleme, nu ezitați să vă examinați cortul în magazinul dvs. Decathlon.Set reparare: 20 g.

Durabilitate

Cortul este conceput pentru bivuac, deci nu este conceput expunere îndelungată la soare. Vă sfătuim să evitați să-l lăsați la soare deoarece țesăturile ultra-ușoare pot fi sensibile la UV, devenind fragile.

Garanție

5 ani. Toate corturile noastre pot fi reparate. Piesele sunt disponibile pe decathlon.ro la atelier.

Greutate

2.8 kg
Greutate totală

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cameră interioară 80% Poliester, 20% Poliuretan termoplastic Material principal 80% Poliester, 20% Poliuretan termoplastic Beţe 100% Aluminiu

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

După utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

Restricții de utilizare

Atenție, material sensibil la UV.

TESTE

Toate corturile Forclaz au fost validate în laborator per ansamblu, testate la o cantitate de 200 L apă/ h/ m² (200mm de ploaie/h timp de 4h), dar și pe teren. Testăm toate corturile noastre în tunelul vântului, într-un tunel de vânt pe o platformă, pe toate cele 4 părți.De asemenea, efectuăm teste pe componente (abraziune, rupere, perforare, ...).

Aprobat de

Produsul a fost testat și validat pe teren. în primăvara anului, timp de 5 săptămâni, de mai mulți utilizatori, în insulele Canare (2 săptămâni) și apoi în Munții Pirinei (3 săptămâni).

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Cort structură autoportantă, formă de dom trekking 3 sezoane TREK 500 2 persoane
Cort structură autoportantă, formă de dom trekking 3 sezoane TREK 500 2 persoane
Cort structură autoportantă, formă de dom trekking 3 sezoane TREK 500 2 persoane
Cort structură autoportantă, formă de dom trekking 3 sezoane TREK 500 2 persoane

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri