Cort structură autoportantă, formă de dom trekking - 3 sezoane MT100 2 persoane

44999 LEI
8556121

Produs conceput pentru trekking. Cort 3 sezoane cu structură auto-portantă, pentru 2 persoane. 1 intrare și 1 absidă frontală.

Cu structura clasică a cupolei, oferă spațiu de locuit simplu și funcțional. Bățul frontal suplimentar creează o absidă care poate adăposti 2 rucsacuri de aproximativ 50 L.

Culoare:

Sepia închis

Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 449 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Capacitate de locuire

Lăţime 60 cm/pers. Înălțimea camerei 1,5 m. 1 uşă. 1 absidă. 2 buzunare.

Montare/demontare

Montare rapidă: Cameră și supratentă premontate. Spații speciale pentru bețe.

Transportare ușoară

Greutate 2,6 kg.Husă compactă 10 L. Dimensiuni 39 x13 x14 cm.

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt de 60 km/h (Forța 7): validat pe placă rotativă.

Impermeabilitate

Test coloană de apă (schmerber): Supratentă > 2000 mm.Folie de sol > 5000 mm.

Ventilare

Supratentă. Ușă cu plasă de țânțari. Ușă cu fermoar dublu sens, 1 ventilare.

Obscuritate

Materialul permite pătrunderea luminii.

Informații tehnice

Greutate

Greutate totală 2,6 kg.
Elemente separabile pentru transportare separată.Supratentă: 860 g.
Cameră: 730 g.
Set bețe: 600 g.
Cuie (13 bucăți): 180 g.
Huse 77 g + 18 g. Corzi (6 bucăți): 60 g
Kit de reparare (îmbinare metalică): 20 g.
Pentru a vă proteja produsul și a vă spori protecția împotriva răcorii solului și intemperiilor, puteți utiliza folia de sol MT100 & MT500 2P (cod 8581937).
Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor datorită toleranțelor de producție.

Dimensiuni și spațiu de locuit

Lungimea camerei 210 cm
Lățimea camerei 120 cm
Înălțimea camerei 105 cm Înălțime totală 115 cm
1 absidă frontală de 60 cm lungime pentru a putea susține 2 rucsacuri de aproximativ 50 L, cât și 2 perechi de încălțăminte de drumeție. Acest spațiu vă permite să vă organizați și să stocați echipamentul pentru bivuac.2 buzunare în cameră, 1 cârlig central, pe interior, pentru a agăța o lampă.Pentru confort, folosiți 2 saltele cu formă tip sarcofag.

Structură, băț și cuie

Bețe ușoare din aluminiu, rezistente la rupere și la îngheț:7001 Ø 8,5 mm.Cuie:Lungime 17 cm, Ø 6,1 mm.Aluminiu 7075 anodizat, pentru mai multă rezistență și greutate redusă.
Forma clasică a cupolei asigură o structură autoportantă. Bățul central asigură volum mai mare în interior.

Montare/demontare

Montare/demontare foarte rapidă. Supratenta și camera sunt premontate. Bățul trebuie apoi plasat în spațiul special prevăzut din supratentă.Demontare la fel de rapidă. Pentru a depozita cortul în husă, este suficient să pliați cortul până când atinge aproximativ lățimea husei, pliați bățul în segmente și așezați-l pe cameră sau pe supratentă, apoi se rulează întregul în sus pentru a fi introdus în husă.

Impermeabilitate

Corturile Forclaz sunt validate montate în laboratoare: 200 L/m²/H (3 ore, echivalentul unei ploi tropicale). Sunt testate, de asemenea, de numeroși utilizatori pe teren. Supratenta și covorul din camera din poliester PES 75 din denieri, stratul de poliuretan din interior, tratament hidrofob la exterior.Cusături etanșe. Cameră din poliester 75D cu tratament hidrofob și componente multiple care combină respirabilitatea, protecția împotriva vântului și limitarea condensului.

Rezistența la vânt

Testăm și rezistența corturilor la vânt, într-un tunel special, unde fiecare față este expusă. Pentru a garanta rezistența cortului la vânt, cortul trebuie să fie corect montat și ancorat. Astfel, rezistă la o viteză a vântului de 60 km/h la nivelul solului.Corturile noastre sunt certificate de laboratorul independent CSTB din Nantes.

Ventilarea și reducerea condensului

Camera cu porțiuni din plasă anti-insecte ce reduc riscul de apariție a condensului. In spatele cortului se afla o ventilatie.Pentru a reduce riscul de apariție a condensului, montați cortul normal și ancorați-l. Umiditatea din interior este redusă dacă folosiți spațiile de ventilare și permiteți aerului să circule optim.

Sezoane

Cort 3 sezoane: cortul vă va proteja de vremea imprevizibilă pe care o veți întalni primavara, vara sau toamna.Acesta va rezista căderilor mici de zăpadă, dar nu este proiectat să suporte sarcini mari pe structură.În caz de zăpadă, asigurați-vă că scuturați regulat cortul pentru a cădea pe sol acumularea de zăpadă și a evita ca structura cortului să suporte o greutate prea mare.

Demers pentru protejarea mediului

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și ape reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce impactul asupra mediului, utilizăm un procedeu de vopsire numit „bi-ton” care constă în vopsirea unui fir din două. Acest fir vopsit vine, de asemenea, de la un colorant în masa care încorporează pigmenții de culoare de la fabricarea firelor.Acest proces reduce emisiile de CO2.

Informații suplimentare despre dezvoltarea durabilă

Cuiele nu sunt colorate și anodizate (așadar, nu s-a folosit acid). Pot avea un aspect brut sau uzat, dar caracteristicle lor tehnice nu sunt afectate. Aceste acțiuni contribuie la limitarea impactului asupra mediului.

Reparații și servicii post vânzare

În calitate de creatori de produse, ne preocupă rezistența în timp a produselor, de aceea, pot fi reparate. Veți găsi piese de schimb (arcade, cameră etc.) în magazinele noastre sau în atelierele magazinelor Decathlon sau pe decathlon.ro. În caz de probleme, nu ezitați să vă examinați cortul în magazinul dvs. Decathlon.Set reparare: 20 g.

Rezistență

Cortul este conceput pentru bivuac, deci nu este conceput expunere îndelungată la soare. Vă sfătuim să evitați să-l lăsați la soare deoarece țesăturile ultra-ușoare pot fi sensibile la UV, devenind fragile.

Garanție

5 ani. Toate corturile noastre pot fi reparate.Piesele sunt disponibile pe decathlon.ro/ în magazine

Greutate

2.6 kg
Greutate totală

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Material interior 100% Polietilenă tereftalată Folie de sol 100% Polietilenă tereftalată Beţe 100% Aluminiu Strat protector 100% Poliuretan Geantă spate 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

După utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

Restricții de utilizare

Atenție, material sensibil la UV.

Aprobat de

Produsul a fost testat și validat pe teren. în primăvara anului, timp de 5 săptămâni, de mai mulți utilizatori, în insulele Canare (2 săptămâni) și apoi în Munții Pirinei (3 săptămâni).

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Cort structură autoportantă, formă de dom trekking - 3 sezoane MT100 2 persoane
Cort structură autoportantă, formă de dom trekking - 3 sezoane MT100 2 persoane
Cort structură autoportantă, formă de dom trekking - 3 sezoane MT100 2 persoane
Cort structură autoportantă, formă de dom trekking - 3 sezoane MT100 2 persoane
Cort structură autoportantă, formă de dom trekking - 3 sezoane MT100 2 persoane
Cort structură autoportantă, formă de dom trekking - 3 sezoane MT100 2 persoane
Cort structură autoportantă, formă de dom trekking - 3 sezoane MT100 2 persoane

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri