Cort cu bețe Camping ARPENAZ 4 - 1 Cameră 4 Persoane

49999 LEI
8322425

Prima noapte petrecută la cort?Produs conceput pentru camping. Cort pentru 4 persoane.

Cort cu structură tip tunel cu bețe simple și ușor de montat.

Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Montare/demontare

Instalare simplă, cu bețe.

Capacitate de locuire

Cameră: 240 x 210 cm. Living: 3,9 m². Suprafață: 10,4 m².

Transportare ușoară

Dimensiune husă: 59 cm x 24 cm x 24 cm / 34 L. Greutate: 6,95 kg.

Diminuare a căldurii

Supratentă și zone de ventilare. Materialul nu are tehnologia Fresh.

Obscuritate

Materialul nu are tehnologia Black.

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt de 50 km/h (Forța 6): validat pe placă rotativă.

Impermeabilitate

Impermeabilitate (Schmerber): Supratentă > 2000 mm. Folie de sol > 2400 mm.

Reparație

Piese de schimb disponibile în atelierele Decathlon sau pe decathlon.ro.

Informații tehnice

De ce păstrarea culorii brute ne ajută să reducem impactul asupra mediului?(Ref: 8755590)

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar presupune și multă apă uzată, rezultată din băile de vopsea.Pentru a reduce impactul asupra mediului, utilizăm material vopsit prin metoda biton.Astfel, doar un fir din două este vopsit.
Am ales să folosim această tehnică pe partea gri a supratentei cortului.

Angajamentul nostru pentru consum de apă redus 8755590)

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar presupune și multă apă uzată, rezultată din băile de vopsea.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.
Am ales să folosim această tehnică pe partea albastră a supratentei cortului.

De ce păstrarea culorii brute ne ajută să reducem impactul asupra mediului?

Metoda greige constă în a nu folosi vopsea pe material, păstrându-i culoarea originală.
Vopsirea fiind unul dintre elementele care generează cel mai mare impact asupra mediului, noi am ales să folosim această metodă pe o parte a supratentei cortului.

Montare/demontare

Introduceți cele 3 bețe în spațiul special. Respectați marcajele de culoare. Folosiți codurile de culoare, pentru a le repera ușor. Se recomandă realizarea montării de către 2 persoane.

Living și camere

Living de 3,9 m², cu înălțime maximă de 1,40 m.Camera este suficient de încăpătoare pentru maximum 4 saltele de 60 de cm lățime. Poate fi folosită și de doar 2 persoane, pentru mai mult spațiu disponibil.

Ventilare cort

Pentru a permite aerului să circule și să fie reînoit între cameră și supratentă, dar și pentru a evita apariția condensului, cortul este prevăzut cu trape de ventilare în partea de sus, în față și în spate, dar și cu plase de țânțari în partea de sus a intrării și în partea din spate a camerei.

Impermeabilitate cort

Toate corturile Quechua sunt validate în laborator.
Pentru aceasta, plasăm cortul sub un duș, la peste 200 L de apă, timp de 3 ore.Supratentă din poliester cu strat protector de PU 2000 mm, folie de sol din polietilenă de 120 g/m² și cusături etanșe, cu benzi termolipite.

Rezistența la vânt

Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă. Cortul montat corect, bine asigurat, rezistă la o viteză a vântului de 50 km/h la sol (Forța 6).

Conținut

- 1 cameră,
- 1 supratentă impermeabilă,
- 3 bețe,
- 20 cuie,
- 9 corzi de susținere,
- 1 husă.

Caranție cort

Corturile au fost concepute pentru uz outdoor specific (4 săptămâni pe an) în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria „mobilier de grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată în timp optimă a cortului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați. GARANȚIE 3 ANI.

Nu aruncăm, reparăm!

Produsele noastre sunt special concepute pentru drumeţii la munte.Cu trecerea timpului acestea se degradează, unele părți se pot uza sau rupe.Pentru a facilita repararea, piesele de schimb pot fi înlocuite.Nu aruncă, reparăm!

Conceperea produselorcunoștințele noastre

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

De unde provin corturile noastre?

Produs conceput în Mont Blanc, Franța. Asamblat și confecționat de furnizorii noștri din China, Vietnam și Bangladesh. Este o colaborare în care noi avem încredere. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condițiile de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea regulilor de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

Garanție

3 ANI. REPARABILITATE: Toate corturile noastre pot fi reparate în atelierele magazinelor Decathlon.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Conector valvă/tub 100% Polietilenă tereftalată Material interior 100% Polietilenă tereftalată Beţe 100% Fibră de sticlă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Depozitare: după utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

Restricții de utilizare

Nu este adaptat pentru expunerea permanentă în exterior.

TESTE

Laboratoarele partenere și propriile laboratoare contribuie la inovarea și dezvoltarea corturilor Quechua. Analizele și experimentele aprofundate ne-au permis să garantăm tehnicitatea acestora (rezistență la vânt, impermeabilitate, rezistență).

Aprobat de

Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în toate condițiile reale pe care le puteți întâlni în timpul nopților petrecute în camping.
Echipele noastre, precum și un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare. Acest lucru ne permite să oferim corturi calitative.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Cort cu bețe Camping ARPENAZ 4 - 1 Cameră 4 Persoane

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri