QUECHUA

Cort Camping MH100 Fresh & Black 3 Persoane

34999 RON
Ref. : 8576111

Produs conceput pentru camping. Simplu și ușor de montat. Cort Fresh&Black, pentru 3 persoane.

Asigură confort, pentru a dormi la răcoare și în deplină obscuritate. Structură autoportantă (tip dom) permite deplasarea ușoară.

Culoare: Cafeniu / Albastru petrol închis / Albastru turcoaz

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 349 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Montare/demontare

Structur─â autoportant─â. Instalare simpl─â, cu be╚Ťe.

Capacitate de locuire

Camer─â 195 X 210 cm. ├Än─âl╚Ťime maxim─â util─â: 116 cm.

Transportare ușoară

Dimensiune hus─â: 60 cm x 20 cm x 18 cm. Volum 21L. Greutate: 4,1 kg.

Diminuare a c─âldurii

Material Fresh and Black, pentru confort.

Obscuritate

Material FRESH & BLACK exterior brevetat: 99% întuneric, chiar și în plină zi.

Rezisten╚Ť─â ├«mpotriva v├óntului

Rezisten╚Ť─â la v├ónt de 40 km/h (For╚Ťa 5): validat pe plac─â rotativ─â.

Impermeabilitate

Impermeabilitate (Schmerber): Supratent─â > 2000 mm. Folie de sol > 2400 mm.

Imagini

Cort Camping MH100 Fresh & Black 3 Persoane
Cort Camping MH100 Fresh & Black 3 Persoane
Cort Camping MH100 Fresh & Black 3 Persoane
Cort Camping MH100 Fresh & Black 3 Persoane
Cort Camping MH100 Fresh & Black 3 Persoane
Cort Camping MH100 Fresh & Black 3 Persoane

Informa╚Ťii tehnice

Tehnologia Fresh & Black

Mai mult─â senza╚Ťie de r─âcoare ╚Öi obscuritate, pentru un somn mai bun! Fresh & black este o tehnologie brevetat─â de la Decathlon, care permite reflectarea razelor de soare ╚Öi izolarea de lumin─â, datorit─â materialelor specifice. Astfel, reducem senza╚Ťia de c─âldur─â din cort ╚Öi ne bucur─âm de mai mult─â obscuritate. Pentru a profita la maximum de aceast─â tehnologie, a se aerisi cortul seara.

Montare și demontare cort

Acest cort are un tip de montare clasic, ├«n form─â de dom. Este necesar─â instalarea be╚Ťelor pentru camer─â, iar apoi fixarea supratentei, pe deasupra. Pentru demontare, trebuie s─â proceda╚Ťi invers.

Compatibilitate saltele

Se recomand─â s─â folosi╚Ťi saltea auto-gonflabil─â/izopren, cu o l─â╚Ťime maxim─â de 65 cm.
Nu recomandăm utilizarea unei saltele gonflabile de peste 8 cm grosime în acest cort.Aceasta reduce volumul din interiorul cortului și favorizează condensul.

Ventilare cort

Pentru a permite aerului să circule și să fie reînprospătat între cameră și suprantentă, dar și pentru a reduce fenomenul natural de condens, cortul este prevăzut cu 2 zone de aerisire în partea de sus și 2 zone de ventilare mecanică, în laterale.

Impermeabilitate cort

Toate corturile Quechua sunt validate în laborator.
Pentru aceasta, plasăm cortul sub un duș, la peste 200 L de apă, timp de 3 ore.Supratentă din poliester cu strat protector de PU 2000 mm Schmerber, folie de sol din polietilenă de 120 g/m² și cusături etanșe, cu benzi termolipite.

Rezisten╚Ť─â la v├ónt

Cortul a fost testat ├«n tunel cu v├ónt, pe plac─â rotativ─â. Cortul montat corect, bine asigurat, rezist─â la o vitez─â a v├óntului de 40 km/h la sol (For╚Ťa 5).

Con╚Ťinut

- 1 camer─â.
- 1 supratent─â impermeabil─â.
- 2 be╚Ťe principale.
-1 b─â╚Ť central- 12 cuie.
- 4 corzi de sus╚Ťinere.
- 1 hus─â.

Garan╚Ťie cort

Corturile au fost concepute pentru uz outdoor specific( 4 s─âpt─âm├óni pe an) ├«n timpul ie╚Öirilor la camping sau ├«n mijlocul naturii. O expunere continu─â timp de mai multe s─âpt─âm├óni la razele UV poate deteriora partea textil─â. Acest produs nu intr─â ├«n categoria ÔÇ×mobilier de gr─âdin─âÔÇŁ ╚Öi nu este conceput pentru a r─âm├óne permanent la exterior. Pentru a garanta o durat─â ├«n timp optim─â a cortului, este important s─â ├«l depozita╚Ťi atunci c├ónd nu ├«l utiliza╚Ťi. GARAN╚ÜIE 5 ANI.

Nu arunc─â, repar─âm!

Produsele noastre sunt special concepute pentru drume┼úii la munte.Cu trecerea timpului acestea se degradeaz─â, unele p─âr╚Ťi se pot uza sau rupe.Pentru a facilita repararea, piesele de schimb pot fi ├«nlocuite.Nu arunc─â, repar─âm!

Conceperea produselorcuno╚Ötin╚Ťele noastre

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

Garan╚Ťie

5 NI. REPARABILITATE: toate corturile noastre pot fi reparate în atelierele magazinelor Decathlon.

Video

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

B─â╚Ť 100% Fibr─â de sticl─â Camer─â interioar─â 55% Polietilen─â, 45% Poliester Acoperi┼č cort 100% Poliester Geant─â transport 100% Poliester

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

Depozitare: dup─â utilizare sau cur─â┼úare, cortul se str├ónge doar c├ónd este perfect uscat, pentru a preveni apari┼úia mirosurilor nepl─âcute ┼či a mucegaiului.

Restric╚Ťii de utilizare

L─â╚Ťime spa╚Ťiu de dormit: maximum 65 cm/persoan─â.

TESTE

Laboratoarele partenere ╚Öi propriile laboratoare contribuie la inovarea ╚Öi dezvoltarea corturilor Quechua. Analizele ╚Öi experimentele aprofundate ne-au permis s─â garant─âm tehnicitatea acestora (rezisten╚Ť─â la v├ónt, impermeabilitate, rezisten╚Ť─â).

Aprobat de

Pentru a corespunde cerin╚Ťelor, produsele Quechua sunt testate ├«n toate condi╚Ťiile reale pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul nop╚Ťilor petrecute ├«n camping.
Echipele noastre, precum ╚Öi un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare. Acest lucru ne permite s─â oferim corturi calitative.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A nu se sp─âla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri