Cort Camping 2 SECONDS FRESH&BLACK 3 Persoane

47999 LEI
8357353

Produs conceput pentru camping. Cort pentru 3 persoane, ce se instalează rapid.

Asigură confort, este ușor de instalat și prevăzut cu tehnologia Fresh&Black. Montare rapidă și sistem de ghidare pentru repliere.

Culoare:

Alb

Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 479 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Montare/demontare

Structură autoportantă. Montare 2 secunde. Sistem de pliere ghidată.

Capacitate de locuire

Cameră 180 X 210 cm. Înălțime maximă utilă: 104 cm.

Transportare ușoară

Dimensiuni husă: Ø77x10 cm. Volum 46,6 L. Greutate: 4,2 kg.

Diminuare a căldurii

Supratentă, ventilări mecanice și material Fresh & Black pentru confort.

Obscuritate

Material FRESH & BLACK exterior, brevetat: 99% întuneric, chiar și în plină zi.

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt de 50 km/h (Forța 6): validat pe placă rotativă.

Impermeabilitate

Impermeabilitate (Schmerber): Supratentă > 2000 mm. Folie de sol > 2400 mm.

Reparație

Piese de schimb sunt disponibile în atelierele Decathlon sau pe decathlon.ro.

Informații tehnice

Tehnologia Fresh & Black

Mai multă senzație de răcoare și obscuritate, pentru un somn mai odihnitor! Fresh & black este o tehnologie brevetată de la Decathlon care permite reflecarea razelor de soare și izolarea de lumină, datorită materialelor specifice. Astfel, reducem senzația de căldură din cort și ne bucurăm de mai multă obscuritate. Pentru a vă bucura la maximum de această tehnologie, nu uitați să aerisiți bine cortul seara!

Montare și demontare cort

Asigură instalare rapidă. Cort cu structură autoportantă. După ce este montat, acesta se poate deplasa oriunde doriți, pentru o poziționare mai bună. Dacă nu bate vântul, nu este necesară și prinderea cortului în cuie. Cortul se strânge ușor, datorită sistemului de pliere ghidată.

Compatibilitate saltele

Se recomandă să folosiți saltea autogonflabilă/ izopren, cu o lățime maximă de 60 cm.
Nu recomandăm utilizarea unei saltele gonflabile de peste 6 cm grosime, în acest cort. Aceasta reduce volumul din interiorul cortului și favorizează condensul.

Ventilare cort

Pentru a lăsa aerul să circule, să fie reînnoit între cameră și supratentă și a reduce fenomenul de condens, cortul este prevăzut cu o zonă de ventilare, în partea superioară. Supratenta din partea din spate poate fi în întregime ridicată din interior, trăgând de coarda atașată.

Impermeabilitate cort

Toate corturile Quechua sunt validate în laborator și pe teren.
Pentru aceasta, plasăm cortul sub un duș, la peste 200 L de apă, timp de 3 ore. Cort cu supratentă din poliester cu strat protector de PU 2000 mm, folie de sol din polietilenă de 120 g/m² și cusături etanșe, cu benzi termolipite.

Rezistența la vânt

Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă. Cortul montat corect, bine asigurat, rezistă la o viteză a vântului de 50 km/h la sol (Forța 6).

Ce conține produsul meu?

- 1 cameră premontată;
- 1 supratentă impemeabilă;
- 9 cuie;
- 5 corzi de susținere;
- 1 husă.

Demersul nostru de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului, în procesul de concepere al produselor. Vopsirea are un impact negativ mare asupra mediului și din acest motiv am luat decizia de a folosi un material alb pe supratenta acestui cort. Acest lucru înseamnă că materialul nu a fost vopsit și este în stare brută.
Acesta este un prim pas către o concepere mai responsabilă. Ne dorim ca acest cort să fie 100% conceput eco până în anul 2026.

Garanție cort

Corturile au fost concepute pentru uz specific în exterior (4 săptămâni pe an), în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria ”mobilier de grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o rezistență în timp optimă a cortului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați. GARANȚIE 3 ANI.

Nu aruncăm, reparăm!

Produsele noastre sunt special concepute pentru camping. Cu trecerea timpului acestea se deteriorează, unele părți se pot uza sau rupe. Pentru a facilita repararea, piesele de schimb (bețe, cameră, supratentă) pot fi înlocuite. Nu aruncăm, reparăm!

Conceperea produselor

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

De unde provin corturile noastre?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest cort este apoi conceput și asamblat în China, în Vietnam și Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea corturilor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare.
Această relație strânsă cu partenerii noștri industriali ne permite să concepem produse tehnice, de calitate.

Condiții de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea cărții de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

Garanție

3 ANI. REPARABILITATE: toate corturile noastre pot fi reparate în atelierele magazinelor Decathlon.

Greutate

3.9 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Conector valvă/tub 100% Polietilenă tereftalată Material interior 100% Polietilenă tereftalată Folie de sol 100% Polietilenă Beţe 100% Fibră de sticlă Geantă spate 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Depozitare :după utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat, pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

Restricții de utilizare

Lățime spațiu de dormit: maximum 60 cm/ persoană.

TESTE

Laboratoarele partenere și propriile laboratoare contribuie la inovarea și dezvoltarea corturilor Quechua. Analizele și experimentele aprofundate ne-au permis să garantăm tehnicitatea acestora (rezistență la vânt, impermeabilitate, rezistenă).

Aprobat de

Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în toate condițiile reale pe care le puteți întâlni în timpul nopților petrecute în camping.
Echipele noastre, precum și un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare. Acest lucru ne permite să oferim corturi calitative.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Cort Camping 2 SECONDS FRESH&BLACK 3 Persoane
Cort Camping 2 SECONDS FRESH&BLACK 3 Persoane
Cort Camping 2 SECONDS FRESH&BLACK 3 Persoane

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri