QUECHUA

Cort camping 2 SECONDS FRESH&BLACK 2 persoane

39999 RON
Ref. : 8357352

Asigură confort, este ușor de instalat și prevăzut cu tehnologia Fresh&Black.Montare rapidă și sistem de ghidare pentru pliere

Plănuiți o ieșire de weekend, cu cortul? Produs conceput pentru camping. Asigură instalare ușoară, în 2 minute. Mobilitate garantată!

Culoare: Alb

2 locuri 10
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Montare/demontare

  Structură autoportantă. Montare 2 secunde. Sistem de pliere ghidată.

  Capacitate de locuire

  Cameră 125 X 210 cm. Înălțime max. utilă: 98 cm.

  Transportare ușoară

  Dimensiune husă: Ø65x9 cm / 29,9 L. Greutate: 3,3 kg.

  Diminuare a căldurii

  Supratentă, ventilări mecanice și material Fresh & Black, pentru confort.

  Obscuritate

  Material FRESH & BLACK exterior brevetat: 99% întuneric, chiar și în plină zi.

  Rezistență împotriva vântului

  Rezistență la vânt de 50 km/h (Forța 6): validat pe placă rotativă.

  Impermeabilitate

  Impermeabilitate (Schmerber): Supratentă > 2000 mm. Folie de sol > 2400 mm.

  Reparare

  Piese de schimb sunt disponibile în atelierele Decathlon sau pe decathlon.ro

  Imagini

  Cort camping 2 SECONDS FRESH&BLACK 2 persoane
  Cort camping 2 SECONDS FRESH&BLACK 2 persoane

  Informații tehnice

  Tehnologia Fresh & Black

  Mai multă senzație de răcoare și obscuritate, pentru un somn mai odihnitor! Fresh & black este o tehnologie brevetată de la Decathlon care permite reflecarea razelor de soare și izolarea de lumină, datorită materialelor specifice. Astfel, reducem senzația de căldură din cort și ne bucurăm de mai multă obscuritate. Pentru a vă bucura la maximum de această tehnologie, nu uitați să aerisiți bine cortul seara!

  Montare și demontare cort

  Instalare rapidă. Cort cu structură autoportantă. După ce este montat, acesta se poate deplasa oriunde doriți, entru o poziționare mai bună. Dacă nu bate vântul, nu este necesară și prinderea cortului în cuie. Cortul se strânge ușor, datorită sistemului de pliere ghidată.

  Compatibilitate saltele

  Se recomandă să folosiți saltea autogonflabilă/ izopren, cu o lățime maximă de 60 cm.
  Nu recomandăm utilizarea unei saltele gonflabile de peste 6 cm grosime în acest cort.Aceasta reduce volumul din interiorul cortului și favorizează condensul.

  Ventilare cort

  Pentru a permite circulația aerului și a fi reînnoit între cameră și supratentă și a limita mai bine fenomenul de condens, cortul dispune de o zonă de ventilare în partea superioară.Supratenta din partea din spate poate fi în întregime ridicată din interior, trăgând de coarda atașată.

  Impermeabilitate cort

  Toate corturile Quechua sunt validate în laborator.
  Pentru aceasta, plasăm cortul sub un duș, la peste 200 L de apă, timp de 3 ore.Supratentă din poliester cu strat protector de PU 2000 mm, folie de sol din polietilenă de 120 g/m² și cusături etanșe, cu benzi termolipite.

  Rezistența la vânt

  Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă. Cortul montat corect, bine asigurat, rezistă la o viteză a vântului de 50 km/h la sol (Forța 6).

  Ce conține produsul meu?

  - 1 cameră preasamblată;
  - 1 supratentă impermeabilă;
  - 9 cuie;
  - 5 corzi de susținere;
  - 1 husă.

  Demersul nostru de protejare a mediului

  Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului, în procesul de concepere al produselor. Vopsirea are un impact negativ mare asupra mediului și din acest motiv am luat decizia de a folosi un material alb pe supratenta acestui cort. Acest lucru înseamnă că materialul nu a fost vopsit și este în stare brută.
  Acesta este un prim pas către o concepere mai responsabilă. Ne dorim ca acest cort să fie 100% conceput eco până în anul 2026.

  Caranție cort

  Corturile au fost concepute pentru uz outdoor specific (4 săptămâni pe an) în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria „mobilier de grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată în timp optimă a cortului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați. Garanţie 3 ani.

  Nu aruncăm, reparăm!

  Produsele noastre sunt special concepute pentru drumeţii la munte.Cu trecerea timpului acestea se degradează, unele părți se pot uza sau rupe.Pentru a facilita repararea, piesele de schimb pot fi înlocuite.Nu aruncă, reparăm!

  Conceperea produselorcunoștințele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

  De unde provin corturile noastre?

  Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest cort este apoi conceput și asamblat în China, în Vietnam și Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea corturilor și cu care ne aflăm într-o colaborare strânsă.
  Această relație strânsă cu partenerii noștri industriali ne permite să concepem produse tehnice, de calitate.

  Condiții de muncă în atelierele de producție

  Garantăm respectarea cărții de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

  Garanție

  3 ANI. REPARABILITATE: toate corturile noastre pot fi reparate în atelierele magazinelor Decathlon.

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Acoperiş cort 100% Polietilenă tereftalată Material interior 100% Polietilenă tereftalată Folie de sol 100% Polietilenă Băț 100% Fibră de sticlă Geantă transport 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Depozitare:după utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

  Restricții de utilizare

  Lățime spațiu de dormit: maximum 60 cm/ persoană.

  TESTE

  Laboratoarele partenere și propriile laboratoare contribuie la inovarea și dezvoltarea corturilor Quechua. Analizele și experimentele aprofundate ne-au permis să garantăm tehnicitatea acestora (rezistență la vânt, impermeabilitate, rezistenă).

  Aprobat de

  Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în toate condițiile reale pe care le puteți întâlni în timpul nopților petrecute în camping.
  Echipele noastre, precum și un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare. Acest lucru ne permite să oferim corturi calitative.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri