Cordaj Tenis Tecnifibre Multifilament Poliester Duramix 1.35mm Natural

6499 LEI
8042637

Produs conceput pentru tenis (nivel mediu-avansat). Asigură confort și își menține tensiunea. Rezistă la 10-20 de ore de joc.

Cordajul Tecnifibre Duramix 1,35 din poliester asigură rezistență și confort datorită tehnologiei poliuretan PUHDinside.

Culoare:

GALBEN DESCHIS

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 64 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţă

Diametru de 1,35 mm. Un plus de rigiditate datorită poliesterului.

Obţinerea efectelor

Contact bun cu mingea.

Controlul traiectoriei

Conceput din 50% poliester și cu o grosime de 1.35 mm, pentru a asigura control.

Putere

Tehnologia poliuretan PUHDinside impregnată asigură putere stăpânită.

TENSIUNE CORDAJ

Menține tensiunea corectă a cordajului până la 6 luni de utilizare.

Informații tehnice

Compoziție

Compus din 50% microfilament de poliester pentru spin optim şi 50% microfilament de poliamidă pentru confort optim!

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19 kg și 22 kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25 kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis o dată pe săptămână, deci schimb cordajul o dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Poliuretan, poliester.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita diferențele mari de temperatură. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.

Produse similare

Opinii clienți

Loading