ARTENGO

Cordaj Tenis Multifilament TA560 1,35mm Bej

4999 RON
Ref. : 8583527

Produs conceput pentru jucătorii care au nevoie de un cordaj confortabil și relativ puternic.

Datorit─â materialului PEEK, cordajul multifilament Artengo TA560 cu sec╚Ťiune de 1.35mm asigur─â confort ╚Öi putere, dar ╚Öi rezisten╚Ť─â ├«n timp.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 49 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  Multifilament din material PEEK (poliuretan și poliamidă).

  Rezisten╚Ťa la abraziune

  Rezisten╚Ťa multifilamentului se datoreaz─â celor 18 brins fire de material PEEK.

  Controlul traiectoriei

  Grosime de 1,35mm, pentru control optim al mingii.

  Tensiune cordaj

  Men╚Ťine excelent tensiunea.

  Informa╚Ťii tehnice

  Tipuri tensiune

  O tensiune moderat─â (de la 18kg la 23kg) ce asigur─â confort, lovituri cu efect ╚Öi mai mult─â putere, ├«ns─â diminu├ónd controlul ╚Öi precizia. O tensiune mare (>23kg) asigur─â mai mult─â precizie ╚Öi mai mult control. Dar fi╚Ťi aten╚Ťi la apari╚Ťia tendinitelor! Acest tip de tensionare diminueaz─â efectele ╚Öi puterea.

  Multifilament

  Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25kg maximum! Acest tip de cordaj este recomandat persoanelor predispuse la tendinite și tinerilor.Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

  Schimbarea cordajului

  Racheta ╚Öi cordajul restituie 40% din energie mingii. P─âstreaz─â-╚Ťi cordajul ├«n stare bun─â! Pentru cei ce rup des cordajele: ├«nlocuirea lui se face de fiecare dat─â c├ónd acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodat─â, sau le rup foarte rar, Decathlon recomand─â schimbarea acestora conform num─ârului de utiliz─âri pe s─âpt─âm├ón─â. Exemplu: Joc tenis o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â, deci schimb cordajul o dat─â pe an. Joc tenis de 3 ori pe s─âpt─âm├ón─â, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

  Recomand─âri Decathlon

  Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va sc─âdea.Un cordaj mai pu╚Ťin ├«ntins va permite un joc mai relaxat, f─âr─â a fi nevoie s─â for╚Ťezi.├Än timpul jocului,cordajul se utilizeaz─â f─âr─â a se rupe.├Ä╚Öi pierde elasticitatea ╚Öi propriet─â╚Ťile ini╚Ťiale.Grosimea cordajului influen╚Ťeaz─â ╚Öi ea resim╚Ťirea senza╚Ťiilor din timpul jocului. Dac─â grosimea este mai mic─â, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu c├ót grosimea este mai mare, cu at├ót cordajul va fi mai rezistent.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Cordaj rachet─â 62% Poliamid─â, 20% Poliuretan, 18% Amid─â bloc polieter

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Se recomand─â evitarea schimb─ârilor de temperatur─â ╚Öi umiditate. Nu depozita╚Ťi racheta ├«n portbagaj deoarece temperaturile pot cre╚Öte sau sc─âdea brusc.

  TESTE

  Testele pentru avantajele produselor sunt efectuate în laborator:
  Testul de rezisten╚Ť─â a cordajului a fost efectuat ├«n laborator, cu ma╚Öina Canon Ball, pentru a verifica rezisten╚Ťa cordajului ├«n timp.
  Testul pentru verificarea puterii cordajului este efectuat ├«n laboratoarele noastre folosind un aparat special, ce permite verificarea restituirii energiei produsului ╚Öi capacit─â╚Ťii de a lansa mingea.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri