Cordaj Tenis Monofilament TA990 Power 1.27 mm Negru

4999 LEI
8338803

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Rezistă la maximum 10 ore de joc și asigură control și putere.

Acest cordaj monofilament TA990 POWER 1,27mm este perfect dacă doriți să obțineți putere și rezistență.

Culoare:

Negru

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţă

Materialul din co-polisester îmbunătăţeşte rezistenţa cordajului.

Putere

Materialul din poliester asigură lovituri puternice.

Obţinerea efectelor

Grosimea de 1,27 mm asigură efecte bune.

Controlul traiectoriei

Structura în co-poliester asigură control.

TENSIUNE CORDAJ

Menține tensiunea corectă a cordajului până la 3 luni de utilizare.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19 kg și 22 kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea. Pentru cordajele multifilament, Decathlon vă recomandă să tensionați la 23kg maxim! Aceste cordaje asigură confort, senzații bune și putere. În plus, tensiunea se menține mult timp.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis o dată pe săptămână, deci schimb cordajul o dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Coardă 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita diferențele mari de temperatură. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.

Restricții de utilizare

Monofilamentele nu se potrivesc jucătorilor <15 ani!

TESTE

Testele pentru avantajele produselor sunt efectuate în laborator:
Testul de rezistență a cordajului a fost efectuat în laborator, cu mașina Canon Ball, pentru a verifica rezistența cordajului în timp.
Testul pentru verificarea puterii cordajului este efectuat în laboratoarele noastre de către aparatul "mouton de charpy" și permite verificarea restituirii energiei produsului și capacității de a lansa mingea.

Aprobat de

Produs testat de jucătorii noştrii şi partenerii tehnici.Validat de către partenerii tehnici Nicolas Escudé fost nr.17 ATP şi Jerome Haehnel fost nr.78 ATP.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri