Cordaj Tenis Monofilament TA100 1,25 mm 12 M Alb

2499 LEI
Preț per bucată 208 LEIM

Produs conceput pentru tenis (nivel mediu). Rezistă până la 10 ore de joc. Cordaj rezistent, ce asigură confort în timpul jocului.

Cordajul monofilament Artengo TA100 1,25mm este rezistent și asigură confort în timpul jocului.

Culoare: ALB
Mărime:
WHITE
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rezistența la frecare

Materialul din co-polisester îmbunătăţeşte rezistenţa cordajului.

Obţinerea efectelor

Grosime de 1.25mm pentru efecte excelente.

Putere

Fir unic ce asigură putere în timpul jocului.

TENSIUNE CORDAJ

Asigură o bună tensionare a cordajului până la 3 luni de utilizare.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19 kg și 22 kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25 kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis o dată pe săptămână, deci schimb cordajul o dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Coardă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita diferențele mari de temperatură. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.

Restricții de utilizare

Monofilamentele nu se potrivesc jucătorilor <15 ani!

TESTE

Produsul Ta 100 a fost dezvoltat în timpul testelor realizate în 2 cluburi din nordul Franței. A fost comparat cu cele mai bune produse tehnice de pe piaţă.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri