Cordaj Tenis Monofilament Structură Pentagonală TA930 Spin 1.3 mm Negru

4999 LEI
8561573

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Rezistă la mai puțin de 10 ore de joc. Asigură lovituri cu efect și rezistență.

Cordaj de tenis, potrivit pentru nivel avansat, ce asigură rezistență și lovituri cu efect datorită formei pentagonale.

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Obţinerea efectelor

Datorită secţiunii pentagonale, cordajul asigură o bună rotaţie.

Putere

Materialul din poliester flexibil asigură viteză mingii.

Rezistența la frecare

Cordajul de 1.25 mm asigură o rezistenţă de 10 ore, pentru un jucător avansat.

Controlul traiectoriei

Material din poliester, pentru controlul mingii.

TENSIUNE CORDAJ

Asigură o bună tensionare a cordajului până la 3 luni de utilizare.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19kg și 22kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune (20% pierdere tensiune începând de la primele 3 ore de joc).

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25 kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis o dată pe săptămână, deci schimb cordajul o dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Evitați tensionarea prea puternică, pentru a nu-i afecta randamentul. Un cordaj mai puțin întins, va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe. Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale. Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cordaj rachetă 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Se recomandă evitarea schimbărilor de temperatură și umiditate. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.

Restricții de utilizare

Monofilamentele nu se potrivesc jucătorilor <15 ani!

TESTE

Testele pentru avantajele produselor sunt efectuate în laborator:
Testul de rezistență a cordajului a fost efectuat în laborator, cu mașina Canon Ball, pentru a verifica rezistența cordajului în timp.
Testul pentru verificarea puterii cordajului este efectuat în laboratoarele noastre de către aparatul "mouton de charpy" și permite verificarea restituirii energiei produsului și capacității de a lansa mingea.

Aprobat de

De cei mai buni jucători ambasadori, de partenerii tehnici, antrenori și jucători.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri