Cordaj Tenis Babolat Touch VS 1.30 mm Natural

19999 LEI
Preț per bucată 1667 LEIM

Produs conceput pentru tenis (nivel mediu sau avansat). Recomandat jucătorilor care deteriorează rar cordajul, acesta fiind confortabil și puternic.

Cordajul Babolat VS Touch 1,30 din material natural cu tehnologia Thermogut!Putere şi confort!

Culoare: Bej
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Putere

Cordaj foarte puternic datorită materialului natural.

Obţinerea efectelor

Excelent. Fibre naturale.

Rezistenţă

Recomandat pentru ruperile ocazionale.

TENSIUNE CORDAJ

Menține tensiunea corectă a cordajului, până la 6 luni de utilizare.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19 kg și 22 kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25 kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Membrană naturală

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 23kg maximum! Acest tip de cordaj este cel mai eficient la nivel de confort, senzații și putere a loviturilor. Tensiune foarte bună.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis o dată pe săptămână, deci schimb cordajul o dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Fibre naturale din intestin de viţel.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita diferențele mari de temperatură. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.

Produse similare

Opinii clienți

Loading