TECNIFIBRE

Cordaj Multifilament Tenis X-One Biphase 1.24 Natural

10999 RON
Ref. : 8406259

Produs conceput pentru tenis (nivel mediu/avansat). Recomandat juc─âtorilor care deterioreaz─â rar cordajul. Asigur─â confort ╚Öi senza╚Ťii.

Cordajul Tecnifibre X One Biphase 1.24 asigură putere și efecte optime.

Culoare: Bej

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 109 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  50% fibre elastil, 50% fibre H┬▓C pentru putere ┼či rezisten┼ú─â a tensiunii.

  Rotire

  Lovituri de efect, datorit─â elasticit─â╚Ťii ╚Öi diametrului de 1,24mm.

  Rezistenţă

  Rezisten╚Ť─â sc─âzut─â. Adaptat pentru cei care deterioreaz─â cordajul dup─â multe ore

  Tensiune cordaj

  Men╚Ťine tensiunea corect─â a cordajului p├ón─â la 6 luni de utilizare.

  Informa╚Ťii tehnice

  Compozi╚Ťie

  Compus din 50% fibr─â H┬▓C, asigur─â rezisten┼ú─â la c─âldur─â ┼či tensiune optim─â.

  Tipuri tensiune

  O tensiune moderat─â (de la 18kg la 23kg) ce asigur─â confort, lovituri cu efect ╚Öi mai mult─â putere, ├«ns─â diminu├ónd controlul ╚Öi precizia. O tensiune mare (>23kg) asigur─â mai mult─â precizie ╚Öi mai mult control. Dar fi╚Ťi aten╚Ťi la apari╚Ťia tendinitelor! Acest tip de tensionare diminueaz─â efectele ╚Öi puterea.

  Monofilamente

  Monofilament. Pentru un cordaj monofilament, Decathlon recomand─â o tensiune ├«ntre 19kg ╚Öi 22kg. Pentru copiii sub 15 ani, nu se recomand─â cordajele monofilament, pentru a evita r─ânirea. Acest tip de cordaj este potrivit pentru juc─âtorii care rup un cordaj ├«n mai pu╚Ťin de 10 ore de joc, din cauza pierderii tensiunii.

  Multifilament

  Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25 kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

  Schimbarea cordajului

  Performan╚Ťa rachetei depinde 50% de tipul cadrului ╚Öi 50% de cordaj! P─âstreaz─â-╚Ťi cordajul ├«n stare bun─â! Pentru cei ce rup des cordajele: ├«nlocuirea lui se face de fiecare dat─â c├ónd acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodat─â, sau le rup foarte rar, Decathlon recomand─â schimbarea acestora conform num─ârului de utiliz─âri pe s─âpt─âm├ón─â. Exemplu: Joc tenis o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â, deci schimb cordajul o dat─â pe an. Joc tenis de 3 ori pe s─âpt─âm├ón─â, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

  Recomand─âri Decathlon

  Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va sc─âdea.Un cordaj mai pu╚Ťin ├«ntins va permite un joc mai relaxat, f─âr─â a fi nevoie s─â for╚Ťezi.├Än timpul jocului,cordajul se utilizeaz─â f─âr─â a se rupe.├Ä╚Öi pierde elasticitatea ╚Öi propriet─â╚Ťile ini╚Ťiale.Grosimea cordajului influen╚Ťeaz─â ╚Öi ea resim╚Ťirea senza╚Ťiilor din timpul jocului. Dac─â grosimea este mai mic─â, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu c├ót grosimea este mai mare, cu at├ót cordajul va fi mai rezistent.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita diferen╚Ťele mari de temperatur─â. Nu depozita╚Ťi racheta ├«n portbagaj deoarece temperaturile pot cre╚Öte sau sc─âdea brusc.

  Opinii clien╚Ťi