ARTENGO

Cordaj Multifilament TA 500 Confort 200 m 1.30 mm

39999 RON
Ref. : 8342201

Produs conceput pentru tenis (nivel mediu/avansat). Asigură confort și putere. Rezistă la 10-20 de ore de joc.

Cordaj multifilament, pentru control optim al mingii, dar și pentru lovituri puternice, datorită diametrului de 1.3mm și materialului Peek.

Culoare: GALBEN DESCHIS

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  Combinația de poliuretan, poliamidă și material Peek conferă un randament optim.

  Rezistența la abraziune

  Cordaj rezistent, pentru jucătorii ce nu au nevoie să îl schimbe foarte des.

  Rotire

  Diametrul de 1,3mm și compoziția asigură lovituri de efect.

  Tensiune cordaj

  Menține tensiunea corectă a cordajului până la 6 luni de utilizare.

  Informații tehnice

  Tipuri tensiune

  O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

  Monofilamente

  Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19 kg și 22 kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune.

  Multifilament

  Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25kg maximum! Acest tip de cordaj este recomandat persoanelor predispuse la tendinite și tinerilor.Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

  Schimbarea cordajului

  Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis 1 dată pe săptămână, deci schimb cordajul 1 dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

  Recomandări Decathlon

  Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Coardă escaladă 67.3% Poliamidă, 23.6% Poliuretan, 9.1% Amidă de bloc polieter

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Se recomandă evitarea schimbărilor de temperatură și umiditate. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.

  TESTE

  Testele pentru avantajele produselor sunt efectuate în laborator:
  Testul de rezistență a cordajului a fost efectuat în laborator, cu mașina Canon Ball, pentru a verifica rezistența cordajului în timp.
  Testul pentru verificarea puterii cordajului este efectuat în laboratoarele noastre de către aparatul "mouton de charpy" și permite verificarea restituirii energiei produsului și capacității de a lansa mingea.

  Aprobat de

  Cei mai buni tineri jucători din regiunea de nord și de specialiști.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri