Cordaj Monofilament Tenis TA960 Control 1.25 mm 200 m Negru

34999 LEI
8561579

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Rezistă la maximum 10 ore de joc și asigură lovituri cu efect și control optim.

Cordajul de tenis mono-filament TA 960 Control 1,25 mm oferă control și o rezistență excelentă.

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 349 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Controlul traiectoriei

Senzație de control datorită materialului.

Putere

Materialul permite returnarea cu putere a mingii.

Rezistența la frecare

Cordaj foarte rezistent datorită compoziției din mono-filament și a grosimei.

Obţinerea efectelor

Grosimea cordajului de 1,25 mm și suprafața oferă o bună rotire a mingii.

TENSIUNE CORDAJ

Menține tensiunea corectă a cordajului până la 3 luni de utilizare.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilament?

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19 kg și 22 kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25 kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis o dată pe săptămână, deci schimb cordajul o dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cordaj rachetă 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita diferențele mari de temperatură. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.

TESTE

Produs conceput împreună cu testerii și jucătorii noștri profesioniști. Testele noastre pentru avantajele produselor sunt efectuate ăn laborator:
Testul de rezistență a cordajului a fost efectuat în laborator cu mașina Canon Ball, pentru a verifica rezistența cordajului în timp.
Testul pentru verificarea puterii cordajului este efectuat în laboratoarele noastre de către aparatul "mouton de charpy" și permite verificarea restituirii energiei produsului și capacității de a lansa mingea.

Aprobat de

De cei mai buni jucători ambasadori, de partenerii tehnici, antrenori și jucători.

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri