OLAIAN

Combinezon Surf Shorty 500 NEOPREN 1,5MM ALBASTRU NEGRU Băieți

16999 RON
Ref. : 8759898

Neopren stretch în partea superioară a corpului, pentru libertate de mișcare.

Produs conceput pentru surf practicat în apă cu temperatura mai mare de 21°C (nivel mediu). Ideal pentru copii de 8-15 ani.

Culoare: Negru / Albastru cobalt

 • 123-130cm 7-8A 10
 • 131-140cm 8-9A 10
 • 141-150cm10-11A 10
 • 151-160cm12-13A 10
 • 161-172cm14-15A 10
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Neopren flexibil în partea superioară a corpului şi braţe. Cusături extensibile.

  Utilizare

  Fermoar la spate.Cursor lung (începând cu modelul pentru 10 ani).

  Impermeabilitate

  Neopren 1,5 mm. Protecție sub fermoar. Guler reglabil.Mulat pe corp.

  Informații tehnice

  Combinezoane ce pot fi reparate. Nu le aruncați!

  Pentru a prelungi durata de viață a combinezonului și a limita impactul asupra mediului, toate combinezoanele din neopren Decathlon pot fi reparate. Regăsiți produsele de reparație pe decathlon.rohttps://www.decathlon.ro/p/kit-reparare-combinezon-neopren-scd-3-si-5-mm/_/R-p-301623?mc=8501856.

  Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

  Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 21°C. Apă temperată: 18 - 21°C.
  Apă rece: 15-18°C.
  Apă foarte rece: 10-15°C.
  Intră pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde vei practica.

  Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

  Al doilea criteriu de alegerea este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
  NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

  Alegerea corectă a dimensiunii

  Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare. Încercaţi produsul înainte de a-l cumpăra.

  Materiale

  Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună.
  Neoprenul este căptușit cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 1,5 mm.
  Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare.

  Guler

  Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, sub brațe) în caz de utilizare prelungită. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

  Închidere

  Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
  Se închide la spate, pentru mai mult confort în timpul practicării sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

  Cursor fermoar

  Legislaţia prevede ca la combinezoanele pentru copii fermoarul să aibă un şnur scurt, pentru a evita sugrumarea. Costumele pentru copii mai mari de 10 ani au șnurul mai lung, pentru mai multă autonomie. Ariciul mic nu permite deschiderea accidentală a fermoarului în timpul purtării.

  Buzunar pentru chei

  Buzunar pentru chei, situat sub clapa fermoarului. Costumele pentru copii mai mari de 10 ani au șnurul mai lung, pentru mai multă autonomie.

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are panoplia sa

  În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai rapid căldura.
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>18°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (15 - 18°C): Încălțăminte înaltă (botoși) și cagulă
  - în apă foarte rece (10 - 15°C): Încălțăminte înaltă (botoși), mănuși, cagulă
  Află mai multe detalii despre oferta noastră de accesorii din neopren pe décathlon.fr

  Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

  Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele sau SUP (stand-up paddle).

  Ce este marca OLAIAN?

  Produsele pentru surf de la Tribord devin OLAIAN, noua marcă Decathlon pentru surf, bodyboard & skimboard. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 70% Rubber - Styrene Butadiene Rubber (SBR) - Latex, 30% Rubber - Chloropren (CR) Material principal 100% Polietilenă tereftalată Parte superioară - Material principal 100% Poliamidă Exterior - Căptușeală secundară 86% Polietilenă tereftalată, 14% Elastan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Temperatura apei între 21 şi 25 °C. Practicare de până la 2 ore.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Aprobat de

  Pentru a satisface cerințele tale, produsele OLAIAN sunt testate pe mare, în condițiile de valuri pe care le poți întâlni în timpul sesiunilor tale.
  Inginerul de testare pe teren, inginerul de produs și un grup de testeri copii și cluburi partenere testează produsele pe tot parcursul dezvoltării lor până la comercializare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri