OLAIAN

Combinezon surf 900 Neopren Kaki Bărbaţi

35999 RON
42999 RON -16%
*De la ‪19.05.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8548623

Asigură protecţie termică optimă în apă caldă, în timpul sesiunilor de până la 3 ore. Flexibilitatea materialului asigură libertate de mișcare.

Produs conceput pentru surf și bodyboard în apă caldă (+21°C), sesiuni de până la 3 h.

Culoare: Negru / Maro kaki

 • S 10
 • M 10
 • L 10
 • XL 10
 • XXL 10
+ 359 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Neopren stretch şi structură fără fermoar la nivelul pieptului.

  Reducerea frecărilor

  Material fin sub brațe.

  Utilizare

  Deschidere la piept și structură fără fermoar.

  Imagini

  Combinezon surf 900 Neopren Kaki Bărbaţi
  Combinezon surf 900 Neopren Kaki Bărbaţi
  Combinezon surf 900 Neopren Kaki Bărbaţi
  Combinezon surf 900 Neopren Kaki Bărbaţi
  Combinezon surf 900 Neopren Kaki Bărbaţi
  Combinezon surf 900 Neopren Kaki Bărbaţi
  Combinezon surf 900 Neopren Kaki Bărbaţi

  Informații tehnice

  Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

  Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

  Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
  NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

  Alegerea corectă a mărimii

  Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare.

  Politică de retur

  În cazul în care mărimea nu vi se potrivește, produsul foarte fi returnat sau schimbat în magazinele noastre.

  Materiale

  Combinezoanele OLAIAN 900 sunt concepute din 100% neopren foarte extensibil, care asigură un confort foarte bun în timpul practicării și libertate de mișcare optimă. Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului: 1,5 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare.Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.Flexibilitatea este asigurată de extensbilitatea spumei și materialului textil.

  Guler

  Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, sub brațe) în caz de utilizare prelungită.

  Libertate de mişcare optimă

  Gama de combinezoane 900 de la Olaian, model bărbați, dispune de croială și materiale special alese pentru a oferi libertate de mișcare.
  Gama noastră de combinezoane din neopren sunt ultra extensibile, mai ales în partea superioară a corpului, pentru a favoriza mișcările din timpul practicii și a facilita demararea. Toate cusăturile sunt etanșe.

  Închidere

  Fermoarul frontal permite o libertate de mișcare optimă, asigurând în același timp o etanșeitate mai bună în comparație cu un fermoar dorsal clasic. Şnur de strângere, pentru reglarea închiderii.

  Susținere în valuri

  Dispune de benzi din silicon, în interior, în partea laterală a mânecilor și la bază.

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

  În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai rapid căldura.
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

  Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

  Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Buzunar pentru chei

  Buzunar frontal pentru chei, sub fermoar.

  Dezvoltare sustenabilă

  Combinezoanele noastre din gama 900 sunt din Limestone, un neopren pe bază de calcar. Culoarea neagră a neoprenului este obținută în urma folosirii cauciucurilor reciclate. Adezivul folosit pentru asamblarea materialelor se numește Aquaglue, este pe bază de apă și nu conține solvenți. Procedeul de colorare Dope-Dye Yarn presupune vopsirea materialelor în masă, pentru a reduce consumul de apă și a proteja mediul înconjurător.

  Reparare combinezoane

  Pentru a prelungi durata de viață a combinezoanelor noastre și a reduce impactul asupra mediului, ne asigurăm că acestea pot fi reparate și în perfectă stare după această operațiune.Descoperiți produsele de reparație pe decathlon.ro

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce dezvoltăm un combinezon, îl testăm direct în condiţii reale de practică.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Rubber - Chloropren (CR) Material principal 88% Polietilenă tereftalată, 12% Elastan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Temperatura apei între 20° şi 25°C. Practicare de până la 3 h.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri