Combinezon Surf 100 4/3 Copii

24999 LEI
Cod produs: 8504157

Produs conceput pentru sesiuni de surf de până la 1 oră, în apă temperată cu o temperatură între 12°C și 17°C (nivel începător).

Combinezon surf călduros și uşor de îmbrăcat!Ideal pentru practicarea de sporturi nautice pe toată perioada anului!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Bleumarin / Verde lamâie / Azur
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Croiala oferă libertate de mişcare la nivelul braţelor. Cusături extensibile.

Utilizare

Utilizare

Se închide la spate și glezne, pentru o îmbrăcare mai ușoară.

Etanşeitate

Etanşeitate

Neopren 4-3 mm cusut/lipit. Clapă sub fermoar.Strângere guler. Se poartă mulat.

Reducerea frecărilor

Reducerea frecărilor

Guler neted în interior. Fără cusături sub brațe.Întărituri-nivelul genunchilor.

Informații tehnice

Alegerea corectă a combinezonului Partea 1

Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 21°C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

Al doilea criteriu de alegerea este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează mai puţin de o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
NB: modelele 900 sunt mai greu de îmbrăcat.

Alegerea corectă a dimensiunii.

Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nici o cută vizibilă. Uscat, se va simţi foarte strâns, dar disconfortul dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare. Probați produsul înainte de a-l cumpăra.

Materiale

Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună.
Neoprenul este căptușit cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 4 și 3 mm.
Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare.

Guler

Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Aplicarea de cremă grasă (ex:vaselină), la zonele de frecare (gât, axile, genunchi), este recomandată în cazul unei utilizări prelungite. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

Îmbinare etanșă

Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătură ”oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde în totalitate neoprenul și împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone interioare de confort și întărituri sunt poziționate în zonele sensibile.

Închidere

Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor de alunecare (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

Cursor fermoar

Legislaţia prevede ca la combinezoanele pentru copii fermoarul să aibă un şnur scurt, pentru a evita sugrumarea. Pentru adulţi se poate adăuga un şnur mai lung, în vederea unei mai bune utilizări. Ariciul mic nu permite deschiderea accidentală a fermoarului în timpul purtării.

Croială anti-iritații

Am conceput acest produs fără cusături sub brațe, pentru a limita iritațiile provocate de mișcările repetate de vâslire și în sporturile de alunecare.

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are panoplia sa.

Când sunteți în apă, extremitățile corpului (picioare, mâini, cap) se răcesc cel mai rapid.
Accesorii recomandate:
- în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. - în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.- în apă rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație sau SUP (stand-up paddle).

Ce este marca OLAIAN ?

Marca TRIBORD devine OLAIAN, noua marcă de produse pentru surf, bodyboard și skimboard. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. De aceea, produsele vor avea un logo diferit de cel de pe etichetă.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Spumă 100% Neopren Material principal 100% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

Restricții de utilizare

Temperatură apă între 12°-17°C. Activitate de până la 1h.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri