Costum schi 500 Gri Copii

32999 LEI
8755860

Produs conceput pentru schi. Acest combinezon este practic și călduros, pentru a progresa ușor pe pârtie.

Călduros şi impermeabil, acest combinezon este etanș. Sistemul Lock&Walk permite ajustarea în lungime a pantalonului.

Culoare:

Negru / Gri carbon / Galben fluorescent

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 329 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Vatelină 100 g/m² pe piept.60 g/m² picioare. Protecţie gât. Căptuşeală polar.

Impermeabilitate

Foarte bună: membrană 8000 mm, cusături principale etanşe. Parazăpezi la bază.

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea transpiraţiei.

Reglabil

Ajustare în lungime. Strângere încheieturi. Glugă cu înălţime reglabilă.

Buzunare

5 buzunare, dintre care 1 skipass,1 interior cu fermoar,1 interior ochelari

Utilizare ușoară

Cursor dublu, pentru a deschide fermoarul.Glugă cu bandă scratch.

Durabilitate

Material rezistent. Cusături în relief. Întărituri la bază (cant schiuri).

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Vatelină pentru izolare termică

Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină, pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Membrană

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Este hidrofobă și nu permite infiltrarea apei (zăpadă, ploaie, etc.), lăsând în acelaşi timp transpiraţia să se evacueze.

Cusături principale etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea combinezonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă: zona feselor.

Rezistenţă

Schiurile bine ascuțite pot, uneori, să deșire sau să taie partea inferioară a pantalonului de schi. De aceea, Wedze a adăugat întărituri performante, pentru a preveni deteriorarea.

Buzunar skipass

Skipass mereu la îndemână! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, permite accesul rapid la telescaun.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza geaca se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Aceasta este un element util, pentru a găsi rapid costumul la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Cum să vă îmbrăcați pe pârtie?

Pentru confort termic este util să suprapuneți 2 straturi: 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 100% Poliamidă Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Poliamidă Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
46,44 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre