Combinezon schi 580 Albastru Copii

29999 LEI

Produs conceput pentru schi. Acest combinezon permite progresul în deplină autonomie, menţinând căldura şi pielea uscată! Ajustabil, pentru 2 ani.

Geacă și pantalon călduros, impermeabil și reglabil (mâneci/pantalon). Mănușile se pot asocia acestor 2 articole vestimentare, pentru a proteja copilul împotriva frigului.

Culoare: albastru electric / Indigo închis / Galben fluorescent
Mărime: Ghid de mărimi
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Umplutură vatelină 150g/m². Căptușeală din polar. Protecție para- zăpadă.

Impermeabilitate

Foarte bună:strat protector (5000 mm) și cusături principale etanşe.

Reglabil

Pantalon și mâneci reglabile. Fixare încheieturi. Talie elastică.

Utilizare ușoară

3 în 1: geacă, pantalon, mănuși: detașabile, cu fermoar.

Durabilitate

Material întărit la nivelul feselor, genunchilor, picioarelor și pe mănușă.

Confort

Geacă și pantalon confortabile și călduroase. Talie elastică.

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea transpiraţiei.

Buzunare

3 buzunare cu fermoar, dintre care 1 pentru skipass.

Informații tehnice

Vatelină pentru izolare termică

Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Strat protector

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuază transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

Cusături principale etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea salopetei este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă.Este vorba, adesea, despre cusăturile de la umeri şi de la nivelul pieptului.

Rezistenţă

Schiurile bine ascuțite pot, uneori, să deșire sau să taie partea inferioară a combinezonului de schi. De aceea, Wedze a adăugat întărituri performante pentru a preveni deșirarea. Aceste întărituri se regăsesc în zonele cele mai expuse: genunchi, fese, zona inferioară a picioarelor și palma mănușilor.

Concept Pull'n Fit pantalon şi mâneci

Conceptul inovator PULL'N FIT permite ajustarea uşoară şi precisă a lungimii pantalonului, pentru a se adapta perfect la conformația copilului.Este suficient doar să folosiți fermoarele!În interiorul mânecii există un sistem de nasturi ce permit reglarea lungimii mânecilor. Combinezon ce poate fi purtat timp de 2 ani!

Buzunar skipass

Skipass mereu la îndemănă! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, permite accesul rapid la telescaun.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza jacheta se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Aceasta este un element util, pentru a găsi rapid geaca la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Cum să vă îmbrăcați pe pârtie?

Pentru confort termic este util să suprapuneți 2 straturi: 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliamidă Căptuşeala principală 100% Poliamidă Parte inferioară - Material principal 100% Poliamidă Căptuşeala secundară 100% Poliester Material talie 52% Poliamidă, 37% Poliester, 11% Elastan Material glugă 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
39,52 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre