Combinezon săniuș/schi Warm Albastru Bebe

11999 LEI

Produs conceput pentru săniuș. Combinezon călduros, care asigură protecție împotriva frigului.

Combinezon impermeabil, călduros și ușor, pentru libertate totală de mișcare în zăpadă. Asigură o îmbrăcare ușoară, grație deschiderii mari.

Culoare: Albastru cobalt
Mărime: Ghid de mărimi
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Reglabil

Reglare la guler. Manșete și bază elastice.

Impermeabilitate

Strat protector (2000 mm). Cusături non-etanşe. Material hidrofob. Glugă.

Căldură

Vatelină 150g/m². Căptușeală polar 140g/m². Guler înalt.

Polivalență

Guler înalt. Gluga se reglează foarte ușor.

Buzunare

1 buzunar.

Utilizare ușoară

Poziționați elasticul para-zăpezilor deasupra încălțămintei.

Personalizare

Etichetă interioară pentru a scrie numele copilului.

Informații tehnice

Căldură

Echipa noastră folosește vatelină pentru a menţine căldura corpului. Aceste materiale sintetice pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puțin aer, în funcție de grosimea acestora. Așadar, cu cât materialul este mai gros, acesta conține mai mult aer și este mai izolant.

Impermeabilitate

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 2 000 mm rezistă la presiunea exercitată de 2 000 mm de apă.

Cum să evitați intrarea zăpezii în încălțăminte?

Poziționați elasticul din partea inferioară a pantalonului, deasupra încălțămintei, pentru a evita intrarea zăpezii și a aerului în încălțăminte și pantalon.

Cum să îmbrăcați copiii pentru săniuș?

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine:
stratul 1, pentru evacuarea transpirației;
stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii; stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Ce este hidrofobia?

Material hidrofob ce lasă apa să se scurgă pe suprafaţă, fără a fi absorbită: astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Picăturile de apă se scurg pe suprafaţa materialului. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 3 spălări.

Cum reactivăm hidrofobia?

Pentru a reactiva hidrofobia, vă recomandăm să spălaţi produsul pe dos, la un program pentru materiale sintetice la 30 °C şi clătire abundentă. Puteţi utiliza detergentul obişnuit, dar fără balsam. Lăsaţi-l apoi la uscat în aer liber, întins pe uscătorul de rufe. La final uscaţi combinezonul automat, pe faţă, timp de 10 minute. Căldura va permite reactivarea calităţii hidrofobe a materialului.

Personalizare

Produsul este prevăzut cu o etichetă pentru scrierea numelui copilului. Aceasta vă ajută să găsiți ușor combinezonul copilului la garderobă.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Căptuşeala secundară 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra, de preferinţă, pe umeraş. A se evita plierea pentru a nu deteriora calităţile materialului. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul corespunde utilizării în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Combinezon săniuș/schi Warm Albastru Bebe
Combinezon săniuș/schi Warm Albastru Bebe
Combinezon săniuș/schi Warm Albastru Bebe
Combinezon săniuș/schi Warm Albastru Bebe

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
21,11 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre