Combinezon neopren Long John 2mm Bărbați

31999 LEI
Cod produs: 8583685

Produs conceput pentru navigație pe vreme caldă.

Neopren de 2mm, pentru o libertate mare de mişcare.Combinezon prevăzut cu o deschidere care vă va permite să urinați în timpul navigației.Rezistă la frecare.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:
ECODESIGN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Grosimea totală a neoprenului este de 2 mm (1,5 mm de spumă).

Rezistența la frecare

Rezistența la frecare

Întărituri pe fese, mușchii ischiogambieri, tibii și genunchi.

Extensibilitate

Extensibilitate

Neopren elastic, pentru utilizare fără fermoar.

ECODESIGN

ECODESIGN

Reducere cu 29% a impactului CO2.

Informații tehnice

Un produs conceput eco

Combinezoanele noastre sunt realizate din neopren pe bază de calcar. Culoarea neagră a neoprenului este obținută în urma folosirii cauciucurilor reciclate. Adezivul folosit pentru asamblarea materialelor se numește Aquaglue, este pe bază de apă și nu conține solvenți. Procedeul de colorare Dope-Dye Yarn presupune tratarea materialelor în masă, pentru a reduce consumul de apă și a proteja mediul. Impactul de CO2 a fost redus cu 29% în comparație cu combinezonul Tribord 1 mm.

Întărituri

Acest combinezon este prevăzut cu întărituri la nivelul genunchilor, tibiilor, mușchilor ischiogambieri și feselor.Materialul suplimentar are un dublu rol: - limitează uzura neoprenului pe zonele cele mai expuse la frecare;
- limitează disconfortul ocazional provocat de frecarea din timpul practicării navigației.
Pentru un plus de confort, grosimea neoprenului este dublată la nivelul genunchilor.

Detaliu ingenios

Combinezonul este prevăzut cu un sistem care vă permite să urinați ușor în timpul navigației: este vorba despre o deschidere discretă și confortabilă (fără scratch).

Recomandări de îmbrăcare

Combinezonul se îmbracă pe cap. Pentru a introduce brațele, vă recomandăm să ridicați combinezonul la maximum la nivelul pieptului, iar apoi să îmbrăcați brațele. Este necesar să întindeți partea superioară a combinezonului pentru a permite trecerea umerilor.Poziționați combinezonul pe umeri: neoprenul stretch se ajustează la conformația voastră și vă permite să evitați orice disconfort.

Design

Croiala acestui combinezon asigură libertate de mișcare la nivelul umerilor și brațelor. Neoprenul utilizat este foarte extensibil, pentru o îmbrăcare și dezbrăcare ușoară fără fermoar.Absența fermoarului este un real avantaj pentru un confort optim. Cusăturile sunt flatlock.

Multi-sport

Ideale pentru navigație ușoară. Produs compatibil și cu practicarea de SUP (Stand-Up Paddle), caiac-canoe, kitesurfing, mers acvatic.

Alegerea corectă a dimensiunii

Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare.

Gama de produse

Puteți purta combinezonul cu un top anti-UV pentru a vă proteja de razele UV, precum și de vânt. Pentru navigații pe vreme mai răcoroasă, echipați-vă cu un top din neopren în plus.

Reparație

Datorită lipiciului pentru neopren, puteți repara combinezonul.

Garanție

2 ani

Greutate

0.72 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Spumă 100% Neopren Material principal: strat exterior 86% Poliamidă, 14% Elastan Material principal: strat interior 100% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat/aerisit.A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură.A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului.Interzisă spălarea la mașină.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Aprobat de

Ambasadorii noștri din clubul natic din Arradon (47 Nautik) și colaboratorii noștri Tribord.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Combinezon neopren Long John 2mm Bărbați
Combinezon neopren Long John 2mm Bărbați
Combinezon neopren Long John 2mm Bărbați
Combinezon neopren Long John 2mm Bărbați
Combinezon neopren Long John 2mm Bărbați
Combinezon neopren Long John 2mm Bărbați

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri