TRIBORD

Combinezon neopren 2 mm Long Jane Damă

25899 RON
39999 RON -35%
*De la ‪25.08.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8614933

Produs conceput pentru navigație pe vreme caldă.

Neopren de 2 mm, pentru o libertate mare de mişcare.Combinezon prevăzut cu o deschidere care vă va permite să urinați în timpul navigației.

 • XS undefined
 • S undefined
 • M Produs indisponibil online momentan
 • L undefined
 • XL Produs indisponibil online momentan
+ 258 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Grosimea totală a neoprenului este de 2 mm (1,5 mm de spumă).

  Rezistența la abraziune

  Întărituri pe fese, mușchii ischiogambieri, tibii și genunchi.

  Extensibilitate

  Neopren elastic, pentru utilizare fără fermoar.

  Imagini

  Combinezon neopren 2 mm Long Jane Damă
  Combinezon neopren 2 mm Long Jane Damă
  Combinezon neopren 2 mm Long Jane Damă
  Combinezon neopren 2 mm Long Jane Damă
  Combinezon neopren 2 mm Long Jane Damă
  Combinezon neopren 2 mm Long Jane Damă

  Informații tehnice

  Materiale și concepere eco

  Combinezoanele noastre sunt realizate din neopren pe bază de calcar. Culoarea neagră a neoprenului este obținută în urma folosirii cauciucurilor reciclate. Adezivul folosit pentru asamblarea materialelor se numește Aquaglue, este pe bază de apă și nu conține solvenți. Procedeul de colorare Dope-Dye Yarn presupune tratarea materialelor în masă, pentru a reduce consumul de apă și a proteja mediul. Impactul de CO2 a fost redus cu 29% în comparație cu combinezonul Tribord 1 mm.

  Întărituri

  Acest combinezon este prevăzut cu întărituri la nivelul genunchilor, tibiilor, mușchilor ischiogambieri și feselor.Materialul suplimentar are un dublu rol: - limitează uzura neoprenului pe zonele cele mai expuse la frecare;
  - limitează disconfortul ocazional provocat de frecarea din timpul practicării navigației.Pentru un plus de confort, grosimea neoprenului este dublată la nivelul genunchilor.

  Detaliu ingenios

  Combinezonul este prevăzut cu un sistem ce permite urinarea ușoară în timpul navigației: situată între picioare, această deschidere discretă (o suprapunere a două straturi din neopren extensibil) a fost special studiată pentru a putea urina în timpul navigației.

  Recomandări de îmbrăcare

  Combinezonul se îmbracă pe cap. Pentru a introduce brațele, vă recomandăm să ridicați combinezonul la maximum la nivelul pieptului, iar apoi să îmbrăcați brațele. Este necesar să întindeți partea superioară a combinezonului pentru a permite trecerea umerilor.Poziționați combinezonul pe umeri: neoprenul stretch se ajustează la conformația voastră și vă permite să evitați orice disconfort.

  Design

  Croiala acestui combinezon asigură libertate de mișcare la nivelul umerilor și brațelor. Neoprenul utilizat este foarte extensibil, pentru o îmbrăcare și dezbrăcare ușoară fără fermoar.Absența fermoarului este un real avantaj pentru un confort optim. Cusăturile sunt flatlock.

  Multi-sport

  Ideale pentru navigație ușoară. Produs compatibil și cu practicarea de SUP (Stand-Up Paddle), caiac-canoe, kitesurfing, mers acvatic.

  Alegerea corectă a mărimii

  Pentru a vă bucura din plin de funcționalitățile acestui combinezon, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare. Încercaţi produsul înainte de a-l cumpăra.

  Gama de produse

  Puteți purta combinezonul cu un top anti-UV pentru a vă proteja de razele UV, precum și de vânt. Pentru navigații pe vreme mai răcoroasă, echipați-vă cu un top din neopren în plus.

  Reparație

  Datorită lipiciului pentru neopren, puteți repara combinezonul.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.62 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Cauciuc Material principal: strat exterior 86% Poliamidă, 14% Elastan Material principal: strat interior 100% Poliamidă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat/aerisit.A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură.A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla la mașină.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Aprobat de

  Ambasadorii noștri din clubul nautic din Arradon și cei din M power.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri