Combinezon cu întărituri scufundări cu butelie SCD 540 3mm Damă

34999 LEI
Cod produs: 8483959

Produs conceput pentru scufundări în apă caldă (nivel mediu). Combinezon cu întărituri dorsale și lombare, pentru un plus de confort.

Combinezon de 3 mm, cu întărituri la spate şi pe umeri, pentru mai mult confort în timpul purtării buteliei de scufundare. Adaptat pentru apă caldă. Confortabil. Uşor de îmbrăcat.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Gri furtună / Albastru petrol
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Izolare termică

Izolare termică

Combinezon integral 3 mm. Cusături etanşe, lipite/cusute GBS.

Confort

Confort

Întărituri la nivelul umerilor, în partea inferioară a spatelui, pentru confort.

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Neopren stretch. Croială ajustată special pentru femei, fără cusături sub brațe.

Utilizare

Utilizare

Combinezon din neopren stretch şi fermoar la spate.

Rezistenţă

Rezistenţă

Întărituri la genunchi.

Informații tehnice

Detalii privind izolarea termică

Combinezon întreg cu fermoar la spate. Cusături etanşe datorită asamblării lipit/cusut GBS (GBS Glued & Blind Stitched).După ce pelicula fină de apă (intrată prin fermoar) ajunge între corp și combinezon, aceasta împiedică circularea apei și, deci, reînnoirea acesteia. Astfel, această peliculă de apă favorizează izolarea termică. Margini netede la glezne și încheieturi, pentru un plus de etanşeitate.

Asamblare lipit/cusut - GBS

Cusăturile sunt etanşe, lipite prin sistemul GBS (Glued and Blind Stitched): neoprenul este mai întâi lipit şi apoi cusut pentru rezistenţă optimă. Acul nu pătrunde complet neoprenul, pentru a evita infiltrarea apei în timpul scufundărilor.

Mai mult confort la purtarea echipamentului de scufundare

Dezvoltat pentru a creşte confortul la purtarea vestei stabilizatoare şi a buteliei de oxigen. Întărituri din neopren au fost plasate în mod strategic pe zonele de sprijin ale vestei. 5 mm de neopren suplimentar poziţionat pe umeri, clavicule şi partea inferioară a spatelui (zona lombară). Carabinieră pe partea superioară a coapsei, pentru fixarea accesoriilor.

Libertate de mişcare

Combinezon întreg cu cagulă separată (nu este inclusă).
Elemente laterale şi extremităţi din neopren stretch (neopren foarte flexibil și elastic), pentru a facilita adaptarea la diferitele conformaţii. Extremităţile picioarelor şi braţelor sunt din neopren stretch pentru a facilita îmbrăcarea. Absenţa cusăturilor sub brațe facilitează mobilitatea braţelor.

Adaptat pentru conformația feminină

Combinezoanele din neopren trebuie să fie mulate pentru a fi eficiente. De aceea, SUBEA a conceput o croială şi mărimi speciale pentru conformația feminină. Produsele sunt concepute şi testate de femei, pentru femei.

Întărituri pentru mai multă rezistență

Combinezon cu întărituri la nivelul genunchilor, pentru a spori rezistenţa.Se remarcă prezența întăriturilor și în zonele de frecare cu vesta stabilizatoare (umeri şi partea inferioară a spatelui). Acest lucru permite în egală măsură susţinerea pe corp şi evitarea alunecării.

Clasă performanţă termică

Acest combinezon pentru scufundări cu butelie asigur o protecție termică testată de institutul independent INPP (Marseille-France), pentru a valida conformitatea acestuia cu norma în vigoare NF EN 14225-1 :2017.
Acest combinezon este omologat pentru temperaturi de peste 25°C.

De ce se recomandă utilizarea unui combinezon de 3 mm?

Chiar și în ape calde, corpului îi scade temperatura (de 25 ori mai repede decât în aer). Prin utilizarea unui combinezon de 3 mm, se va limita această scădere de temperatură, pentru a profita mai mult timp de scufundare. În plus, utilizarea unui combinezon întreg asigură protecţie aproape completă împotriva razelor UV şi a mediului subacvatic (corali).

Ce este un combinezon de scufundări umed?

Acest tip de combinezon este cel mai răspândit de pe piaţă. Prin încălzirea stratului de apă rămas între corp şi combinezon, se creează un tampon termic între corp şi exterior. Fabricat din neopren - un polimer de cauciuc umplut cu bule de aer. Aceste combinezoane au între de 0,5-7 mm grosime.
Sunt ideale pentru scufundări, deoarece sunt flexibile şi reglabile.

Sfaturi pentru întreţinere:

Introduceţi piciorul într-o pungă de plastic. Apoi intoduceţi piciorul în combinezon. Astfel, piciorul va intra fără să se blocheze. Pentru poziţionarea corectă, cereţi cuiva să sufle în mânecă, la încheietură. Aerul intrat umflă interiorul costumului din neopren şi îl dezlipeşte de piele. Puteţi apoi să faceţi ajustările finale.

Recomandări pentru întreţinere

1) Spălaţi combinezonul după fiecare sesiune, cu apă curată, pe exterior şi pe interior. 2) Folosiţi o soluţie bactericidă pentru curăţare. 3) Clătiţi-l bine cu apă curată. 4) Uscaţi-l pe un umeraş mare, într-un loc bine ventilat şi ferit de lumină.Soarele poate decolora părţile textile ale combinezonului.
Fermoarele se pot curăţa cu o periuţă de dinţi şi pot fi gresate cu un lubrifiant adaptat, de tip lubrifiant silicon.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Spumă 100% Neopren Căptuşeală 100% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se usca la adăpost de lumina soarelui şi departe de sursele directe de căldură. A se depozita pe umeraş, pentru a păstra forma şi calitatea neoprenului.

Restricții de utilizare

Conceput pentru înot și sporturi în valuri.

TESTE

Conceput şi testat de echipa şi partenerii noştri tehnici din Hendaye (Franţa), pentru a garanta izolarea termică.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Manual

Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri