OLAIAN

Combinezon cu fermoar la spate Surf Neopren 1,5 mm Negru Damă

11999 RON
Ref. : 8403223

Combinezon shorty, din neopren, pentru surf în valuri de 1,5m, apă cu o temperatură > 22°C. Nivel începător.Durată: până la 1 oră.

Produs conceput pentru surf (nivel începător), în valuri sub 1m.

Culoare: Negru / Albastru păun

 • XS 10
 • S 10
 • M 10
 • L 10
 • XL 10
 • XXL 10
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare

  Fermoar la spate, pentru utilizare ușoară.

  Imagini

  Combinezon cu fermoar la spate Surf Neopren 1,5 mm Negru Damă
  Combinezon cu fermoar la spate Surf Neopren 1,5 mm Negru Damă

  Informații tehnice

  Surf practicat la nivel începător

  Pentru practicarea ocazională de surf, în valuri mici, la nivel începător.Echipa noastră a conceput o gamă de produse adaptate practicării de surf (nivel ocazional) și conformației dumneavoastră.

  Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

  Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

  Al doilea criteriu de alegerea este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
  NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

  Alegerea corectă a dimensiunii

  Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud.

  Închidere

  Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
  Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are panoplia sa

  În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai repede căldură.
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mânuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro!

  OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

  OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce concepem un costum de baie, mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Cauciuc spumat stiren butadienic Material principal 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Temperatura apei este între 20° şi 25°CActivitate de până la 1h.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri