Combinezon cu fermoar în față Surf 3/2 900 Negru-Kaki Copii

49999 LEI

Produs conceput pentru practicarea de surf și bodyboard în apă temperată (17°C - 22°C).

Combinezon de surf, foarte extensibil! Structura cu fermoar la piept asigură căldură și libertate de mișcare.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU / Kaki cenuşiu / Portocaliu pal fluorescent
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Neopren stretch şi structură cu fermoar la nivelul pieptului.

Utilizare

Utilizare

Fermoar frontal cu element de rabatare integrat.

Reducerea frecărilor

Reducerea frecărilor

Neopren foarte extensibil la gât și libertate de mișcare la nivelul subrațelor.

Informații tehnice

Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

Al doilea criteriu de alegerea este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

Alegerea corectă a dimensiunii

Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nici o cută vizibilă. Uscat, se va simţi foarte strâns, dar disconfortul dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare. Încercaţi produsul înainte de a-l cumpăra.

Materiale

Combinezoanele OLAIAN 900 sunt concepute din 100% neopren foarte extensibil, care asigură un confort foarte bun în timpul practicării și libertate de mișcare optimă. Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului: 3 mm și 2 mm.
Neoprenul este compus din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

Guler

Închiderea gulerului reduce apariţia iritaţiilor. În funcţie de sensibilitatea fiecăruia, este posibilă purtarea unui top UV pe sub combinezon, pentru a limita apariţia iritaţiilor. Aplicarea de cremă grasă (ex: vaselină), la zonele de frecare (gât, axile, genunchi) este recomandată în cazul unei utilizări prelungite.

Libertate de mişcare optimă

Gama de combinezoane 900 de la Olaian dispune de croială și materiale special alese pentru a oferi libertate de mișcare. Combinezoanele sunt din neopren foarte extensibil. Toate cusăturile sunt extensibile.Fermoarul frontal asigură libertate de mișcare în timpul practicii sportive.

Închidere

Fermoarul frontal permite o libertate de mișcare optimă, asigurând în același timp o etanșietate mai bună în comparație cu un fermoar dorsal clasic. Cursorul fermoarului este din inox, pentru rezistență la apa sărată.

Îmbinare etanșă

Cusăturile sunt lipite, pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătura este ”oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde în totalitate neoprenul și împiedică pătrunderea apei.
Pentru a îmbunătăți etanșeitatea și durabilitatea produselor din gama 900, acestea sunt galonate pe interior. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone interioare de confort și întărituri sunt poziționate în zonele sensibile.

Limitează intrarea apei

Extremitățile gleznelor și mânecilor dispun de elemente din silicon, pentru a limita intrarea apei. De asemenea, acestea permit o susținere mai bună în caz de utilizare a unor mănuși sau a unei perechi de încălțăminte înaltă.

Buzunar pentru chei

Buzunar frontal pentru chei, sub fermoar.

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are panoplia sa

Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
Accesorii recomandate:
-în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mânuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele sau SUP (stand-up paddle).

Ce este marca OLAIAN ?

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, când dezvoltăm un combinezon îl testăm direct în condiţii reale de practică.

Concept eco

Combinezoanele noastre din gama 900 sunt din material Limestone, un neopren pe bază de calcar. Culoarea neagră a neoprenului este obținută în urma folosirii cauciucurilor reciclate. Adezivul folosit pentru asamblarea materialelor se numește Aquaglue, este pe bază de apă și nu conține solvenți. Procedeul de colorare Dope-Dye Yarn presupune tratarea materialelor în masă, pentru a reduce consumul de apă și a proteja mediul.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Spumă 100% Neopren Material principal 86% Poliamidă, 14% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

Restricții de utilizare

Temperatura apei între 17° şi 22°C.3 ore.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Combinezon cu fermoar în față Surf 3/2 900 Negru-Kaki Copii
Combinezon cu fermoar în față Surf 3/2 900 Negru-Kaki Copii
Combinezon cu fermoar în față Surf 3/2 900 Negru-Kaki Copii
Combinezon cu fermoar în față Surf 3/2 900 Negru-Kaki Copii
Combinezon cu fermoar în față Surf 3/2 900 Negru-Kaki Copii
Combinezon cu fermoar în față Surf 3/2 900 Negru-Kaki Copii
Combinezon cu fermoar în față Surf 3/2 900 Negru-Kaki Copii
Combinezon cu fermoar în față Surf 3/2 900 Negru-Kaki Copii
Combinezon cu fermoar în față Surf 3/2 900 Negru-Kaki Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri