Combinezon cagulă Surf 900 Neopren 5/4 mm Bărbaţi

89999 LEI
Cod produs: 8504155

Produs conceput pentru surf și bodyboard în apă foarte rece (de la 7°C la 12°C), sesiuni de peste 2h.

Combinezonul cel mai călduros și cel mai tehnic din gamă, grație cagulei integrate care limitează pătrunderea apei. Căldură, libertate de mișcare, uscare rapidă și rezistență în timp!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU / NEGRU / Roşu burgund
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Neopren foarte extensibil. Croială ergonomică.Fermoar frontal.

Etanşeitate

Etanşeitate

Neopren 5 și 4 mm. Cusături lipite. Se poartă mulat.

Reducerea frecărilor

Reducerea frecărilor

Material fin sub brațe.Întărituri genunchi.

Viteza de uscare

Viteza de uscare

Căptușeală interioară cu uscare rapidă.

Utilizare

Utilizare

Manșete la încheieturi și glezne, pentru utilizare ușoară.

Informații tehnice

Alegerea combinezonului

Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

Alegerea corectă a dimensiunii

Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare.

Politică de retur

În cazul în care mărimea nu vi se potrivește, produsul foarte fi returnat sau schimbat gratuit în magazinele noastre.

Materiale

Combinezon compus din 100% neopren foarte extensibil, ce garantează izolare termică și ultra flexibilitate. Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Grosimea neoprenului este de 5 mm pe corp și 4 mm pe membre. Flexibilitatea este asigurată de extensibilitatea spumei și materialului textil.

Gulerul cagulei

Închiderea gulerului reduce apariţia iritaţiilor. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, sub brațe) în caz de utilizare prelungită.

Libertate de mișcare

Gama de combinezoane 900 pentru bărbați de la OLAIAN dispune de o croială și de materiale speciale, pentru libertate de mișcare în timpul practicării. Combinezoanele sunt realizate din neopren foarte extensibil. Cusăturile sunt extensibile.Fermoarul frontal asigură libertate de mișcare în timpul practicii sportive.

Închidere/cagulă integrată

Combinezonul OLAIAN 900 5/4 beneficiază de o cagulă integrată. Conceperea acestuia are drept obiectiv limitarea la maximum a intrării apei în interior în timpul sesiunilor lungi de surf, în apă foarte rece.Fermoarul frontal permite o libertate de mișcare optimă, asigurând în același timp o etanșeitate mai bună în comparație cu un fermoar dorsal clasic. Cursor din inox, pentru rezistență la sare.

Buzunar pentru chei

Buzunar frontal pentru chei, sub fermoar.

Îmbinare etanșă

Cusăturile sunt lipite, pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătură „oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde în totalitate neoprenul și împiedică pătrunderea apei.
Pentru a îmbunătăți etanșeitatea și durabilitatea produselor din gama 900, acestea sunt galonate pe interior. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone interioare de confort și întărituri sunt poziționate în zonele sensibile.

Limitează intrarea apei

Extremitățile gleznelor și mânecilor dispun de elemente din silicon, pentru a limita intrarea apei. De asemenea, acestea permit o susținere mai bună în caz de utilizare a unor mănuși sau a unei perechi de încălțăminte înaltă.

Reglaje ușoare

Sistemele de reglare care permit ajustarea fermoarului de închidere și cagula au fost gândite pentru a fi manevrate ușor cu o singură mână. Acestea sunt suficient de late pentru a putea fi utilizate cu mănuși, ideale pentru sesiunile de surf în apă foarte rece.

Uscare rapidă

Combinezonul OLAIAN 900 5/4 este prevăzut cu o nouă căptușeală. Acesta asigură greutate minimă în apă și uscare foarte rapidă. Poate fi utilizat de mai multe ori pe zi, păstrând corpul uscat la îmbrăcare.

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are panoplia sa

În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai rapid căldură.
Accesorii recomandate:
-în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă rece (7 - 12°C): Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele sau SUP (stand-up paddle).

Concept eco

Combinezoanele noastre din gama 900 sunt din Limestone, un neopren pe bază de calcar. Culoarea neagră a neoprenului este obținută în urma folosirii cauciucurilor reciclate. Adezivul folosit pentru asamblarea materialelor se numește Aquaglue, este pe bază de apă și nu conține solvenți. Procedeul de colorare Dope-Dye Yarn presupune vopsirea materialelor în masă, pentru a reduce consumul de apă și a proteja mediul înconjurător.

Ce este marca OLAIAN?

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce dezvoltăm un produs, îl testăm direct în condiţii reale de practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Spumă 100% Neopren Material principal: strat exterior 86% Poliamidă, 14% Elastan Material principal: strat interior 51% Poliester, 43% Poliamidă, 6% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

Restricții de utilizare

Temperatura apei este între 7° şi 12°C.Sesiuni de până la 3 ore.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Combinezon cagulă Surf 900 Neopren 5/4 mm Bărbaţi
Combinezon cagulă Surf 900 Neopren 5/4 mm Bărbaţi
Combinezon cagulă Surf 900 Neopren 5/4 mm Bărbaţi
Combinezon cagulă Surf 900 Neopren 5/4 mm Bărbaţi
Combinezon cagulă Surf 900 Neopren 5/4 mm Bărbaţi
Combinezon cagulă Surf 900 Neopren 5/4 mm Bărbaţi
Combinezon cagulă Surf 900 Neopren 5/4 mm Bărbaţi
Combinezon cagulă Surf 900 Neopren 5/4 mm Bărbaţi
Combinezon cagulă Surf 900 Neopren 5/4 mm Bărbaţi

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri