Combinezon anti-UV Kloupi Roz imprimeu curcubeu Copii

8999 LEI
8790374

Produs conceput pentru a proteja împotriva soarelui și a frigului. Ideal pentru descoperirea activităților acvatice. Protejează împotriva razelor UV.

Te-ai săturat să tremuri când intri și ieși din apă? Combinezonul Kloupi protejează copilul de soare și de răcoare, limitând pierderile de căldură la ieșirea din apă

Culoare:

Roz zmeură deschis / Coral fluorescent

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Combinezonul asigură confort termic.

Protecție solară

Material UPF50+. Protejează chiar și ud. Blochează minimum 95% din razele UV.

Utilizare

Material extensibil și moale. Îmbrăcare ușoară datorită fermoarului din spate. Interior moale.

Informații tehnice

Tehnologie AQUATERMIC

Materialul AQUATHERMIC are caracteristici termice, ce reduc șocul resimțit în momentul intrării în apă. Acesta reduce aportul de apă și, prin urmare, senzația de frig asociată evaporării acesteia în momentul în care copilul iese din apă.Combinezonul reduce durata și intensitatea senzației de frig resimțite de către copil pe marginea bazinului.

Protejarea copiiilor

Din cauza faptului că sistemul de apărare al copiilor începe să funcționeze abia de la vârsta de 3 ani, pielea acestora este foarte sensibilă la soare. Efectul soarelui asupra unui copil este de 2-3 ori mai mare decât asupra unui adult. Astfel, este important să protejăm copilul eficient.

Ce înseamnă UPF50 + ?

UPF este un indice de protecție solară (Ultra Violet Protection Factor - factor de protecție împotriva razelor UV) standardizat și recunoscut în toată lumea.
Aceasta definește nivelul de protecție al textilelor și, mai precis, proporția de transmitere a razelor UV. Pentru a răspunde normelor, acesta trebuie să blocheze minimum 95% din razele UV. Un material cu UPF50+ înseamnă că materialul blochează 95% din UVA și 98% din UVB.

Ce comportament trebuie să adoptăm?

Chiar dacă combinezonul asigură protecție împotriva razelor UV, trebuie să se țină cont de căldură, ora din zi. Purtarea acestuia nu vă scutește de respectarea comportamentelor corespunzătoare: purtarea ochelarilor de soare, aplicarea regulată a cremei cu protecție solară, purtarea unei pălării, hidratarea regulată etc.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 81% Polietilenă tereftalată, 19% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat.

Restricții de utilizare

Sunt protejate doar părțile acoperite de combinezon.

TESTE

Combinezon anti-UV conceput și teastat de echipa de concepere în Hendaye, France. Materialele folosite pentru aceste produse au fost testate în laborator pentru a le valida calitatea și rezistența.

Aprobat de

Materialele cu protecție solară sunt testate în laborator, de către inginerii noștri. Răspunde normei în viguare: EN 13758-2. Ralizăm teste asupra materialului folosit, înainte de a dadrumul producției. Avem, de asemenea, echipamentul nostru de măsurare care completează testele de laborator externe. Produsele sunt testate în laborator, atât ude, cât și uscate, dar ți în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri