Colanți Surf Anti-UV 900 Neopren Negru Bărbați

7999 LEI
Cod produs: 8403252

Produs conceput pentru surfing în ape calde, timp de mai mult de 2 ore.

Protejează de soare chiar și în apă.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Reducerea frecărilor

Reducerea frecărilor

Reduce frecarea cu placa. Sesiuni de 3 ore.

Izolare termică

Izolare termică

Faţă din neopren de 1,5mm.

Nu se deplasează în apă

Nu se deplasează în apă

Talie adaptabilă.Șnur de strângere și prindere de tricou. Comportament în valuri

Protecție solară

Protecție solară

Material textil FPS50+. Protejează anti-UV până la 95%, chiar și uzi.

Informații tehnice

Protecție și când este ud!

Materialul utilizat pentru acest produs blochează minim 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (UPF 50+). Asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui.Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Razele UV sunt filtrate cu ajutorul materialului dens. Protecția nu se deteriorează după spălare. Atenție, elastanul se poate deteriora la contactul cu apa cu clor.

Ce înseamnă FPS 50 +?

FPS este un indice standard de protecţie solară (Factor Protecție Solară). Respectă normele la nivel international. Desemnează indicele de protecţie textilă şi indicele UV.Pentru a corespunde normelor trebuie să blocheze 95% din razele UV. FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

Căldură/ vânt

Temperatura minimă a apei trebuie să fie de min. 22°C. Durata maximă a sesiunilor: 3 ore. Colanți cu neopren intercalat, pentru căldură.

Materiale

Colanții neotermici sunt compuși din polar şi din neopren, pentru izolare termică.
Neoprenul este căptușit cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 1.5 mm.
Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

Prevenirea iritaţiilor

Protejează de răni sau iritaţii ce pot apărea în contactul cu placa de surfing sau de bodyboard. Dacă utilizarea durează mai puţin de 3 ore, nu apar iritaţii.

Nu alunecă în timpul practicării.

Talia adaptabilă asigură imobilitatea colanţilor chiar şi în cazul căderii în apă. Recomandăm folosirea tricoului anti UV împreună cu colanţii pentru a fii bine protejat.

Colanți anti-UV pentru sporturi nautice.

Produsele noastre anti-UV sunt concepute pentru cei mai exigenți utilizatori. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).

Protecție împotriva soarelui:

Deși protejează de soare, fenomene ca reflexia (apei, nisipului), căldura, ora, etc, trebuie luate în considerare. Purtarea acestui produs nu înlocuiește utilizarea echipamentului adaptat pentru plajă: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod consecvent etc.

Protecţie solară

https://sfaturi.decathlon.ro/

Ce este marca OLAIAN

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. Fiindcă sediul nostru se află chiar pe malul mării, putem, în aceeași zi, să creăm și testăm un costum nou.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 90% Rubber - Chloropren (CR), 10% Poliamidă Material exterior 85% Poliester, 15% Elastan

Restricții de utilizare

Apă > 22°C. Protejează chiar și ud. Filtrează 95% din razele UV.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Aprobat de

Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri