Colanți schi 580 I-Soft Negru-Albastru Băieți

8499 LEI

Produs conceput pentru schi. Asigură căldură și respirabilitate.

Material confortabil, grație tehnologiei I-Soft (material pieptănat).

Culoare: NEGRU / albastru electric
Mărime: Ghid de mărimi
+ 84 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Respirabilitate

Puternică:bodymapping inteligent ce favorizează evacuarea transpirației/uscarea.

Căldură

Foarte bună: bodymapping integrat materialului pieptănat, pentru căldură.

Reducerea frecărilor

Tehnologie „Seamless”: puține cusături, pentru a limita apariția iritațiilor.

ECODESIGN

Reducem impactul asupra mediului vopsind firul în masă.

Informații tehnice

Croială

Colanții 580 au o croială SLIM.Acești colanți sunt lungi până la genunchi, pentru a evita suprapunerea straturilor (șosete și lenjerie de corp) și crearea de pliuri care ar putea duce la disconfort. Talia asimetrică favorizează o susținere optimă. Este vorba despre o bluză cu o croială mulată, pentru a limita frecarea.

Poliamida

Poliamida este unul dintre cele mai rezistente materiale (chiar și când este udă) și foarte extensibil.Această fibră respirantă permite o bună gestionare a umidității, precum și o bună reglare a temperaturii corpului.Foarte moi, fibrele special texturate asigură un aspect mătăsos și sunt ideale pentru articolele vestimentare mulate, fără cusături.

Structura tehnică a produsului

Grație bodymapping-ului inteligent și a fibrei din poliamidă pieptănată, dezvoltată prin tehnologia I-SOFT, acest produs asigură o căldură repartizată uniform.

Impactul produsului asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori.O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 96% Poliamidă, 4% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de depozitare.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii reale de utilizare (pe zăpadă, în frig, în zăpadă afânată, etc.). Echipele de producţie se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,33 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre