Colanți fără cusături alergare KIPRUN Negru Bărbați

7999 LEI

Produs conceput pentru a reduce iritațiile în timpul alergării.

Aveți nevoie de confort? Acești colanți se mulează perfect pe corp. Veți uita de iritații datorită acestor colanți de alergare care nu au cusături între picioare.

Culoare: Negru / Gri asfalt
Mărime: Ghid de mărimi
+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Reducerea frecărilor

Fără cusături între picioare, pentru a reduce frecarea.

Respirabilitate

Materialul absoarbe transpirația și se usucă rapid.

ECODESIGN

Diminuăm impactul asupra mediului prin vopsirea la sursă a firului.

Informații tehnice

Prevenirea iritaţiilor

Conceperea acestui produs este o inovație în comparație cu colanții clasici. După studierea zonelor cele mai predispuse la apariţia iritaţiilor, am constatat că cea mai sensibilă este zona dintre picioare. Din acest motiv am renunțat la cusăturile din această zonă. Produs testat în laborator pe un eşantion de evaluatori pentru a valida reducerea iritaţiilor spre deosebire de o pereche de colanți clasici.

Tehnologie Seamless

Acest produs poate fi purtat și ca lenjerie de corp sub un șort. Utilizează procedeul 'SEAMLESS' (tricotaj dintr-o bucată) pentru a îmbunătăți confortul in timpul purtării. Acesta este mulat, pentru a reduce apariţia iritaţiilor.

Confort

Materialul și croiala mulată asigură libertate de mișcare.

Impactul asupra mediului


Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și prespune o cantitate mare de ape reziduale din băile de vopsire. Pentru a reduce impactul asupra mediului, am ales o tehnică de vopsire în masă, integrând pigmenți de culoare încă de la fabricarea firului textil.

Notă pentru a compara impactul produsului asupra mediului

Impactul produselor asupra mediului este calculat ținând cont de totalitatea ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este calculată pentru a vă ajuta să identificați produsele cu cel mai mic impact asupra mediului, comparând între ele produse de același fel (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului. Pentru mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 59% Poliester, 33% Poliamidă, 8% Elastan

TESTE

Produsul a fost testat în laborator şi în condiții reale de practică, de către sportivi de toate nivelurile. Acesta a fost apreciat de cei care l-au testat, pentru confortul pe care îl asigură în timpul alergării. Croiala fără cusături interioare reduce riscul de apariţie a iritaţiilor prin frecare.

Aprobat de

În echipa Kalenji, se găsesc alergători de orice nivel.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a lua decizia de a le comercializa, acestea parcurg mii de kilometri și sunt utilizate în sute de curse, de la 10 km la maraton.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
6,85 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii