Colanți eco YOGA prenatală gri închis Damă

11999 LEI −28%
8599 LEI
*De la ‪03.12.2022‬, în limita stocului disponibil
8612330

Produs eco conceput pentru sesiunile de yoga prenatală. Colanți din bumbac, ideali pentru femeile însărcinate!

Produs flexibil şi plăcut la atingere, din bumbac reciclat! Talie cu bandă interioară, ce susține abdomenul și se adaptează posturilor.

Culoare:

GRI ÎNCHIS

Mărime: Ghid de mărimi
+ 85 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Stabilitate

Talie cu adaos de elastan pentru a susține abdomenul.

Libertate de mișcare

Material ce conține elastan, pentru flexibilitate optimă.

Acoperire

Talie lată ce acoperă și susține abdomenul.

Informații tehnice

De ce am ales bumbacul reciclat?

Bumbacul reciclat provine din deșeuri textile ce sunt apoi amestecate cu fibre noi, din motive tehnice. Aceasta ne permite să dăm o nouă viață deșeurilor. De asemenea, firul din bumbac reciclat consumă mai puține resurse decât bumbacul convențional sau biologic. Așadar, este o variantă durabilă.

Bumbac provenit din agricultura biologică.

Bumbacul ecologic este cultivat fără organisme modificate genetic, fără produse chimice și de asemenea, păstrează fertilitatea și regenerarea solului dar și diminuează poluarea apelor.

Ce înseamnă să practici sport în timpul sarcinii?

Oricare ar fi activitățile fizice pe care le-ați ales, consultați întotdeauna medicul/moașa înainte de a începe antrenamentul. Practicarea sportului în timpul sarcinii necesită precauție. Ascultați-vă corpul și nevoile lui pentru a vă opri atunci când efortul devine prea mare. Dacă sunteți activă înainte să fiți însărcinată, veți putea reveni și după perioada sacinii. Rețineți această referință pentru a practica în siguranță: practicați exercițiile până atingeți 60% din capacitatea cardiacă.

Ce este yoga prenatală?

Ședințele de yoga prenatală se axează asupra tehnicilor respiratorii și mișcărilor care ajută femeile înainte, în timpul și după naștere. Instructorii de yoga pun la dispoziție femeilor însărcinate diverse suporturi, pentru a le ajuta să practice confortabil diverse mișcări.

Beneficiile practicii de yoga prenatală

Sunt numeroase beneficii, printre care se numără: creșterea forței musculare, rezistența, flexibilitatea în vederea nașterii. Îmbunătățirea somnului. Ameliorarea durerilor de spate. Reducerea stresului și a anxietății, îmbunătățirea concentrării. Pe scurt, să practici yoga în timpul nașterii nu poate fi decât o idee bună!

Cum sunt concepute produsele?

În echipă, de la practicantul care se inițiază în yoga, până la instructor, toți împărtășim această pasiune.
De la yoga cea mai ușoară, până la yoga cea mai dinamică, suntem toți în căutarea echilibrului. Cu rețeaua noastră de ambasadori yoga, concepem produse eco, adaptate nevoilor voastre. Ne angajăm să practicăm yoga într-un mod pozitiv, cu respect față de mediu.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 88% Bumbac, 12% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Colanți eco YOGA prenatală gri închis Damă
Colanți eco YOGA prenatală gri închis Damă
Colanți eco YOGA prenatală gri închis Damă

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
16,43 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre