Colanți cu bretele ciclism pe șosea RC500 Negru Bărbați

24999 LEI
8645851

Produs conceput pentru ciclism pe șosea. Cei mai confortabili colanți din gamă!

Prevăzuți cu bretele din mesh și bazon ergonomic cu inserții de gel, colanții RC500 sunt foarte confortabili. Buzunar foarte practic în exterior, ușor accesibil în timpul pedalării.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Confort șezut

Bazonul anatomic cu spumă de înaltă densitate se adaptează corpului.

Confort

Croială mulată și bretele 100% din mesh, pentru confort.

Stabilitate

Bandă elastică, lată și siliconată, la nivelul coapselor.

Adaptare la conformație

Bretele elastice, care se adaptează conformației.

Respirabilitate

Asigură evacuarea transpirației spre exterior, pentru o uscare rapidă.

Buzunare

Buzunar foarte practic în exterior, ușor accesibil în timpul pedalării.

Informații tehnice

Teste produs

Echipa noastră care concepe produsele are sediul la campusul B'TWIN din Lille și face cercetări continue pentru îmbunătățirea confortului în ciclism. Scopul nostru este să dezvoltăm produse care să răspundă perfect nevoilor utilizatorului. Le testăm apoi pe teren, pentru că suntem convinși că doar evaluarea acestora în condiții reale de utilizare ne permite să evoluăm în permanență.

Conceperea colanților RC 500

Regăsiți povestea de concepere a produsului pe site-ul Exposure. De la observații până la teste pe teren:
https://triban.exposure.co/combining-comfort-ingenuityhttps://triban.exposure.co/combiner-confort-ingeniositehttps://triban.exposure.co/combining-comfort-ingenuity

Un nou bazon anatomic

Colanții RC500 sunt prevăzuți cu un nou bazon.
Cusătura centrală permite plierea acestuia, o tehnologie de construcție care asigură o ajustare și o stabilitate optimă pe șa.Designul este dezvoltat pentru anatomia masculină și datorită straturilor sale extensibile, acesta asigură libertate de mișcare.

Spumă cu densitate mare

Bazonul prezintă o combinație unică de materiale, care asigură un tip de protecție necesară în timpul deplasărilor lungi. Atât la nivelul mușchilor ischio-gambieri, cât și la nivelul perineului, acest bazon este prevăzut cu o inserție de protecție din spumă de înaltă densitate de 120 kg/m3. Materialul superior, cu fibre de elastan și poliester pieptănate, în contact direct cu pielea, evită frecările și apariția iritațiilor. Toate straturile garantează respirabilitate și gestionarea umidității.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 80% Poliamidă, 20% Elastan Pad 100% Poliuretan Parte superioară - Material principal 77% Polietilenă tereftalată, 23% Elastan Pad - țesătură exterioară 49.14% Polietilenă tereftalată, 42.86% Poliamidă, 8% Elastan Material intercalat 65% Poliamidă, 35% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,85 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre