VAN RYSEL

Colanți ciclism pe șosea RC100 Bărbați

11999 RON
Ref. : 8644133

O atenție particulară a fost concentrată asupra taliei și picioarelor:asigură o susținere optimă, fără presiune excesivă!

Produs conceput pentru ciclism (nivel începător) pe vreme rece, pe o distanță de până la 50km.

Culoare: Negru

 • S / W30 L33 10
 • M / W32 L33 10
 • L / W34 L34 10
 • XL / W37 L34 10
 • 2XL / W41 L34 10
 • 3XL / W44 L34 10
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort șezut

  Bazon din spumă preformată "Medium Density". Grosime: 13 mm Densitate: 100kg/m3

  Căldură

  84% poliester, 16% elastan.170g/m2

  Respirabilitate

  Material respirant, pentru mai mult confort.

  Libertate de mișcare

  Materialul elastic susţine coapsele și talia.

  Informații tehnice

  Bazon nou "MEDIUM DENSITY"

  Pentru a asigura confort pe șa, produsul este prevăzut cu un bazon „Medium density”.Materialul ales este moale și respirant. Zona cu întărituri este moale pentru o densitate măsurată de 100 kg/m3 și o grosime de 13mm. Materialul este perforat, pentru o bună evacuare a transpirației.Acest bazon garantează confort în timpul practicării de până la 2h.

  Forma

  Forma întăriturilor (zona de spumă mai groasă) a fost definită prin teste pe o pătură de presiune, concepută de către echipa noastră de la un mulaj pe un manechin, apoi validat după mai multe teste în condiții reale de utilizare.Acest test, realizat de către cicliști, constă în măsurarea punctelor de presiune exercitate pe șa. Zona de întăritură acoperă punctele de contact unde presiunea este mai mare.Aceasta se adaptează perfect corpului, datorită prinderii din partea de față.

  Zone de întărire

  Asigură protecție la nivelul perineului! Zona cu întărituri este suficient de îngustă pentru a nu provoca iritațiii/frecare între picioare, în timpul pedalării. Pentru flexibilitate optimă, întăriturile sunt prevăzute cu canale.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la 30°C. Program sintetic. A se întoarce pe dos. A nu se folosi balsam. A se usca în loc uscat și aerisit. A nu se usca automat. A nu se curăţa chimic. A nu se folosi clor. A nu se așeza pe calorifer.

  Teste produs

  Echipa noastră care concepe produsele are sediul în campusul B'TWIN din Lille și face cercetări continue pentru îmbunătățirea confortului în ciclism. Scopul nostru este să dezvoltăm produse care să răspundă perfect nevoilor utilizatorului. Le testăm apoi pe teren, pentru că suntem convinși că doar evaluarea acestora în condiții reale de utilizare ne permite să evoluăm în permanență.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 84% Polietilenă tereftalată, 16% Elastan Spumă - material exterior 78.18% Poliamidă, 19.55% Elastan, 2.27% Polietilenă tereftalată Protecție 100% Poliuretan

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri