Colanţi Călduroși Alergare pe asfalt Kiprun Warm Rain Alergare Negru Bărbaţi

14999 LEI

Produs conceput pentru alergare pe asfalt, pe vreme rece, cu ploaie. Colanți călduroși și hidrofobi.

Căutați mai mult confort? Datorită materialului călduros și a protecției de deasupra coapselor, colanții asigură confort optim pentru alergare pe vreme rea.

Culoare: Negru / Gri carbon
Mărime: Ghid de mărimi
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Pentru alergare la o temperatură sub 10 °C.

Hidrofobie

Protejează coapsele de ploaie și de vânt, pentru a alerga mai mult timp.

Buzunare

2 buzunare la spate, pentru 2 bidoane de 250 ml.

Reducerea frecărilor

Cusăturile limitează riscul de apariție a frecărilor.

Respirabilitate

Material călduros.

Informații tehnice

ALERGAȚI INDIFERENT DE VREME

Pentru conceperea acestui produs, am studiat, împreună cu inginerii Decathlon, harta termică a unui alergător. În funcţie de acest studiu, am folosit 2 tehnologii pentru un plus de confort în timpul alergării:- Tehnologie Softshell pe partea din față a coapselor, pentru a asigura protecție împotriva vântului și a ploii ușoare. Asigură confort termic.
- Materialul asigură căldură și evacuează rapid transpirația.

Buzunare

Pentru a vă putea hidrata, am conceput acești colanți cu 3 buzunare: - un buzunar în faţă, pentru telefon şi bidon de apă de 250 ml.
- 2 buzunare la spate pentru 2 bidoane de 250 ml. Repartizarea buzunarelor pe talie permite să nu resimţiţi greutatea.

ÎMBRĂCARE UȘOARĂ

Dispun de o deschidere în partea inferioară a gambei.

O echipă de pasionați de alergare

Produsul KIPRUN CARE este rezultatul experienței dobândite după 15 ani de producție la Decathlon. Șefi de produs, ingineri și designeri, toți pasionați de alergare, muncesc împreună pentru a concepe produsele Kiprun. În etapa de producție avem și sprijinul ambasadorilor Decathlon, pasionați de alergare. Astfel, alegem materialele, concepem produsele, apoi le testăm și le validăm în laborator și în practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 67% Poliamidă, 19% Elastan, 14% Poliester Material intercalat 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

TESTE

Toate produsele noastre sunt testate în laborator, dar și în uz de către practicanți externi, în condiții identice cu cele reale. Obiectivul este de a le testa, îmbunătăți și valida în cel mai obiectiv mod cu putință, pentru a vă oferi produse de înaltă calitate. Evaluatorii au apreciat confortul pe care îl asigură în timpul alergării pe vreme rece.

Aprobat de

La Kalenji se găsesc alergători de orice nivel.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a lua decizia de a le comercializa, acestea parcurg mii de kilometri și sunt utilizate în sute de curse maraton de 10 km.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
11,07 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii