OLAIAN

Colanți anti-UV UPF50+ 500 Negru Copii

4999 RON
Ref. : 8604263

Protejează de soare, chiar și în apă, dar și de iritații în contact cu placa.

Produs conceput pentru surf/bodyboard (nivel mediu). Protejează de soare! A se utiliza în apă cu o temperatură mai mare de 21°C.

Culoare: Negru

 • 123-130cm 7-8A 10
 • 131-140cm 8-9A 10
 • 141-148cm10-11A 10
 • 149-159cm12-13A 10
 • 160-166cm14-15A 10
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protecție solară

  Material textil UPF50+. Blochează min. 95% din UV.

  Extensibilitate

  Material extensibil compus din 15% elastan.

  Nu se deplasează în apă

  Talie adaptabilă. Şnur de fixare pentru prinderea tricoului de colanți.

  Reducerea frecărilor

  Reduce frecarea cu placa.

  Viteza de uscare

  Materialul din poliester se usucă rapid.

  Informații tehnice

  Protecție

  Materialul utilizat pentru acest produs blochează minimum 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (UPF50+). Acesta asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui. Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Razele UV sunt filtrate cu ajutorul materialului dens. Protecția nu se deteriorează după spălare.

  Ce înseamnă UPF50+?

  UPF este un indice standard de protecţie solară (Ultra Violet Protection Factor), care respectă normele la nivel internațional. Acesta desemnează indicele de protecţie textilă şi, mai exact, proporția de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie să blocheze 95% din razele UV. UPF50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

  Prevenirea iritaţiilor

  Limitează frecarea cu placa, în mod special la nivelul genunchilor și între picioare. Limitarea iritaţiilor este garantată în cazul utilizării sub 2 ore.

  Susținere în valuri

  Talia adaptabilă asigură stabilitatea colanţilor chiar şi în cazul căderii în apă. Șnurul situat în faţa este conceput pentru a prinde tricoul de șort și a-l împiedica să se ridice. Recomandăm folosirea unui tricou anti-UV împreună cu colanţii, pentru a fi bine protejat.

  Căldură/vânt

  Temperatura apei minimă recomandată pentru utilizarea produsului este de 21°C. Temperatura aerului poate influenţa temperatura recomandată.
  Modelele termice (pentru peste 2 h) sunt din polar, neopren sau ambele. Dacâ vântul depăşeşte 15 km/h, creează disconfort. În acest caz, alegeţi un model cu neopren.

  Produs anti-UV, pentru mai multe sporturi nautice

  Articolele noastre de protecție UV sunt concepute pentru surf practicat intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, precum: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Protejați micuții de soare!

  Pielea copiilor este mai sensibilă, întrucât sistemul imunitar începe să funcţioneze de la vârsta de 3 ani. Astfel, efectele soarelui sunt de 2-3 ori mai mari la copii decât la adulți. Din acest motiv, este important să îi protejați eficient.

  Protecție împotriva soarelui

  Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare. Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod consecvent, etc.

  Sfaturi de protecție solară

  https://sfaturi.decathlon.ro/?s=protec%C8%9Bie+solara

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce concepem un produs, mergem să-l testăm direct în mare, pentru a verifica susținerea în valuri .

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 85% Polietilenă tereftalată, 15% Elastan

  Restricții de utilizare

  Apă > 21°C.Protejează chiar și uzi. Filtrează 95% din razele UV.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Aprobat de

  Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri