Colanţi 500 fitness 7/8 bumbac Damă

3999 LEI −5%
3799 LEI
*De la ‪10.04.2023‬, în limita stocului disponibil
8773190

Produs coceput pentru fitness dar și pentru activitățile de zi cu zi. Datorită fibrelor din bumbac, asigură flexibilitate și confort.

Colanți 7/8 ce vă scot în evidență gleznele. Design trendy ce asigură confort datorită materialului extensibil. Material mulat!

Culoare:

Verde șters

Mărime: Ghid de mărimi
+ 37 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Extensibilitate

Conține 8% elastan ce asigură libertate de mișcare.

Fineţe la atingere

Conține 92% bumbac plăcut la atingere!

Respirabilitate

Bumbacul favorizează evacuarea transpirației.

Informații tehnice

PRODUS PENTRU FITNESS DAR ȘI PENTRU ACTIVITĂȚILE DE ZI CU ZI

Un antrenament matinal; O ședință la birou; O plimbare la amiază; O ieșire la cumpărături; O ieșire cu familia sau cu prietenii: Și le puteți realiza pe toate păstrând aceeși ținută!

Asta e ceea ce caracterizează ținuta noastră: Mai multe activități, aceeași ținută!

AziGURĂ CONFORT

Asigură design modern! Design trendy! Design modern! Design realizat de echipa noastră. Gamă ce asigură confort și un design modern!

DETALII

Talie elastică este esențială pentru a susține colanții. Este adevărat. Însă uneori aceasta poate aplica presiune. Dar doar uneori. Talia acestor colanți este confortabilă. Material ce conține 8% elastan ce asigură libertate de mișcare.

CUM SĂ PURTAȚI COLANȚII 7/8?

Colanți 7/8. Se pot asorta cu încălțăminte sport, o bluză largă și o geantă sau un rucsac. Croială 7/8 ce vă scoate în evidență gleznele și vă subliniază silueta. Colanți 7/8

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 92% Bumbac, 8% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Recomandări de depozitare: împăturit, în dulap.

TESTE

S-au realizat teste riguroase de spălare și uscare pentru a garanta menținerea formei și a culorilor. S-au realizat într-un laborator extern pentru mai multă exigență a calității.

Aprobat de

De echipele noastre. Dar de dumneavoastră? Vă încurajăm să ne oferiți un review despre calitatea produselor noastre pe site-ul decathlon.ro.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
6,6 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre